Banelandstræner var i tvivl om sit eget job: Måske lidt overilet

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Banelandstræner var i tvivl om sit eget job: Måske lidt overilet

Banelandstræner var i tvivl om sit eget job: Måske lidt overilet
Banelandstræner var i tvivl om sit eget job: Måske lidt overiletProfimedia
Følelserne var svære at lægge låg på, da banelandsholdet for to år siden måtte nøjes med sølv i holdløbet ved OL.

Måske var det dét, der fik landstræner Casper Jørgensen til at så tvivl om sin fremtid på posten i minutterne efter, før han så valgte at fortsætte alligevel.

I hvert fald tænker han i dag, at han lod sig rive med.

"Da jeg sagde, jeg var lidt i tvivl om det hele, var det måske lidt overilet. Jeg gik over til pressen, en halv time efter at vi var blevet toer mod Italien, og var mega skuffet," forklarer han.

Det betyder dog ikke, at spekulationerne om fremtiden er lagt endegyldigt på hylden.

"Lige nu er jeg super glad for jobbet, men når det er sagt, er det bestemt ikke et 8-16-job, og jeg har fire børn nu. Jeg ved det ikke lige. Det er ikke sikkert, jeg skal rejse verden rundt hele mit liv, men lige nu er det bare super fedt, og jeg trives virkelig i det," siger han.

Ved VM i Glasgow forsøger cheflandstræneren i denne uge at føre firekilometerholdet og andre danske deltagere til medaljer, mens næste års OL er det helt store mål.

Casper Jørgensen har i snart 20 år været en del af kernen på banelandsholdet, og det er svært at give slip.

"Det er svært at slippe sporten og den passion, man har for at optimere tingene. Den vilde glæde, man får, når det går godt. Og også den ekstreme skuffelse, man får. Det er privilegeret at have et arbejde, man kan blive så fanget af," siger han.

Jobbet har han haft i mere end et årti. Men han hverken kan eller vil sætte en udløbsdato.

"For at være ærlig ved jeg ikke, om jeg er landstræner 20 år endnu, eller om jeg lige pludselig finder ud af, at jeg skal være lidt mere derhjemme," siger han.

Det danske hold i 4000 meter holdforfølgelse jagter fredag aften en finaleplads i Glasgow. Modstanderen i semifinalen er Australien.