Bakken Bears henter erstatning for rekordsalg: Har erfaring fra NBA's reserveliga

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bakken Bears henter erstatning for rekordsalg: Har erfaring fra NBA's reserveliga

Bakken Bears henter erstatning for rekordsalg: Har erfaring fra NBA's reserveliga
Bakken Bears henter erstatning for rekordsalg: Har erfaring fra NBA's reserveligaProfimedia
Efter rekordsalget af Tony Carr har Bakken Bears fundet amerikanerens erstatning. Afløseren er ligeledes amerikansk, er 27 år gammel og hedder Skyler Flatten.

Forleden kunne Bakken Bears offentliggøre, at de havde solgt den profilerede point guard Tony Carr til israelske Hapoel Gilboa Galil i en rekordstor handel, som den danske mesterklub simpelthen ikke kunne takke nej til.

Nu er afløseren så klar. Og det er, ligesom Tony Carr, en spiller med ganske gode erfaringer i bagagen og et hæderligt CV. Der er således tale om 27-årige Skyler Flatten, der dog er en noget anderledes spiller end Tony Carr.

Hvor Tony Carr som point guard som oftest havde bolden i hænderne og på den måde skulle sætte spillet, så er der med Skyler Flatten tale om en shooting guard, der gør sig særligt positivt bemærket som skytte, hvilket han demonstrerede i sin succesfulde collegekarriere. Her var Flatten således den sjettebedste skytte med en scoringsprocent på 49.

27-årige Flatten har tidligere i karrieren snuset til verdens stærkeste liga, NBA, hvor han i 2019 indgik en kontrakt med Miami Heat, der valgte at sende ham til udviklingsligaen, G-League, hvor Flatten har optrådt i alt 24 gange for Sioux Falls Skyforce, mens amerikaneren snittede 3,8 point per kamp. Siden har Flatten blandt andet været forbi svenske Borås og senest tyrkiske Pınar Karşıyaka.

Forskellene mellem Carr og Flatten kommer til at få lidt betydning for fordelingen af minutter hos de danske mestre.

”Vi får en atletisk skytte der kan være en stor trussel uden at have bolden meget i hænderne. Han er en anderledes type end Tony, som vi typisk brugte som point guard, og det vil ændre ansvaret i vores guardrotation en smule,” kommer det fra cheftræner Anders Sommer i klubbens opslag på Facebook.

Ifølge klubbens pressemeddelelse er Flatten ankommet i det århusianske mandag eftermiddag. Amerikaneren kan dog først tiltræde officielt som Bears-spiller, når der er skaffet arbejds- såvel som opholdstilladelse.

Bears indtager i øjeblikket tredjepladsen, fire point efter Team FOG Næstved, der dog har spillet to kampe flere end Bakken, der røg ud af gruppespillet af årets Champions League. Bjørnene lægger lørdag halgulv til et opgør mod Svendborg Rabbits.