Dansk dame-double kollapser i All England og smider sejren til skadet japansk par

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Dansk dame-double kollapser i All England og smider sejren til skadet japansk par
Fruergaard og Thygesen under German Open
Fruergaard og Thygesen under German OpenProfimedia
Den danske dame-double med Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, stod ansigt til ansigt med japanske Fukushima og Hirota. Det endte med en skuffende nederlag til den danake dame-double ved All England.

Japanerne havde revanche tilgode efter dansk sejr ved Indonesian Masters i 2020, men havde fordel af rutinen, der blandt andet inkluderer flere VM- og All England finaler.

Japanerne er nummer syv på verdenranglisten, hvor den danske double rangerer som nummer 19.

Hirota var voldsomt hæmmet med en donjoy-skinne på venstre knæ, der tydeligt hæmmede hendes bevægelse.

Efter en tæt start trak danskerne fra i første sæt, og var foran 11-5 ved pausen, i en kamp hvor en sejr ville ære et stort skridt i retning af OL-deltagelse i Paris.

Det hjalp heller ikke japanerne, at de ikke kommunikerede indbyrdes, men Fruergaard og Thygesen viste ingen nåde, og trods en kort japansk opblomstring, vandt danskerne sættet med 21-15.

Fruergaard og Thygesen blev lidt for stillestående mod slutningen af første sæt, og det var også tilfældet i starten af andet sæt, hvor det japanske par tog en tidlig føring.

Det danske par fik ikke japanerne nok rundt i hjørnerne, og nervøsiteten begyndte så småt at indfinde sig. Fejlvurderinger og dårlige slag prægede den danske double, der dog fik samlet sig lidt inden pausen, men alligevel var bagud med 11-5.

Comebacket lurede, men efter en lang duel ved 18-15 til japanerne, sendte danskerne deres næste serv direkte i nettet, og så rendte japanerne med andet sæt.

Tredje sæt startede forkrampet for danskerne, der lavede flere uprovokerede fejl, og slet ikke drog fordel af skaden til Hirota. Især Sara Thygesen sendte flere bolde i nettet, og leverede også en serv der var alt for lang.

Danskerne var nede med 11-6 ved pausen, hvor et nedbrudt dansk par skulle forsøge at genfinde både spillet og noget selvtillid.

Det var dog et dansk par der ikke kunne finde en vej, og derfor måtte de forlade All England med et nederlag i tre sæt med cifrene 21-15, 19-21, 13-21.