Meldte afbud til DM-bronzekamp: Får nu maksimal straf

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Meldte afbud til DM-bronzekamp: Får nu maksimal straf
Meldte afbud til DM-bronzekamp: Får nu maksimal straf
Meldte afbud til DM-bronzekamp: Får nu maksimal strafProfimedia
Det kommer til at koste for Team Skælskør-Slagelse, at badmintonholdet har meldt afbud til DM-bronzekampen 7. maj mod Vendsyssel.

I en pressemeddelelse oplyser Badminton Danmark, at Holdturneringsudvalget har idømt Team Skælskør-Slagelse den maksimale straf for afbuddet og samtidig sendt sagen videre til Disciplinærudvalget.

Det var økonomiske vanskeligheder, der gjorde, at Team Skælskør-Slagelse meldte afbud til kampen, og det er blandt andet også økonomisk, at holdet bliver sanktioneret.

Team Skælskør-Slagelse har blandt andre den stærke damesinglespiller Mia Blichfeldt på holdet.

Det sjællandske hold er blevet idømt en bøde på 3000 kroner for afbuddet til bronzekampen, hvor holdet samtidig taberdømmes 0-9.

Team Skælskør-Slagelse modtager yderligere en bøde på 2000 kroner for en "ikke fremmødt spiller" i semifinalen mod Højbjerg. Det koster også holdet en pointstraf på minus tre point, hvilket vil træde i kraft fra starten af næste sæson.

Ifølge Badminton Danmark var det den hårdeste straf, som Holdturneringsudvalget kunne give i forhold til rammerne i reglementet.

Holdturneringsudvalget mener, at Team Skælskør-Slagelse med afbuddet har bragt spillet i miskredit.

Det er med den begrundelse, at sagen er også sendt videre til Disciplinærudvalget, der kan sanktionere Team Skælskør-Slagelse yderligere.

Team Skælskør-Slagelse har mulighed for at appellere straffen fra Holdturneringsudvalget til Disciplinærudvalget.