Vinder kun ét sæt: Danske badmintonkvinder lider første nederlag i Uber Cup

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Vinder kun ét sæt: Danske badmintonkvinder lider første nederlag i Uber Cup

Maiken Thygesen og Sara Fruergaard måtte se sig besejret af Ha Na Baek og Hee Lee So i et klart dansk nederlag til Sydkorea.
Maiken Thygesen og Sara Fruergaard måtte se sig besejret af Ha Na Baek og Hee Lee So i et klart dansk nederlag til Sydkorea.Profimedia
Efter to klare sejre kom det danske kvindelandshold i badminton ned på jorden i sidste gruppekamp ved hold-VM, også kaldet Uber Cup.

Danskerne tabte klart med 0-5 til Sydkorea, der med sejren satte sig på førstepladsen i gruppe D.

Samlet lykkedes det kun de danske kvinder at vinde et enkelt sæt i de fem kampe.

Det var Alexandra Bøje og Amalie Magelund, der stod for den lille succesoplevelse, men doublen tabte alligevel med 14-21, 21-19 og 11-21 til Na Eun Jeong og Hee Yong Kong.

Den bedste danske double med Sara Fruergaard og Maiken Thygesen måtte bøje sig for Ha Na Baek og Hee Lee So, der vandt 21-16, 21-16.

I første single kunne Line Kjærsfeldt som ventet ikke stille noget op mod verdensetteren An Se Young.

Bedre muligheder havde Line Christophersen og Julie Dawall Jakobsen i de to næste singler, men begge danskere forlod banen som tabere efter tætte opgør.

Trods nederlaget er Danmark klar til kvartfinalen, men kender endnu ikke sin næste modstander. Det ligger fast, at Danmark som nummer to i gruppe D skal op imod en gruppevinder fra en af de øvrige grupper.

Klokken 11 skal de danske mænd på banen til sidste gruppekamp i Thomas Cup. Her er modstanderen Malaysia. Begge hold er sikker på avancement, så også her handler det om, hvem der skal slutte som nummer et og to i gruppen.