Mia Blichfeldt ude af All England efter et ærgerligt nederlag i to sæt mod canadiske Li

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Mia Blichfeldt ude af All England efter et ærgerligt nederlag i to sæt mod canadiske Li
Mia Blichfeldt ude af All England efter et ærgerligt nederlag i to sæt mod canadiske Li
Mia Blichfeldt ude af All England efter et ærgerligt nederlag i to sæt mod canadiske LiProfimedia
Mia Blichfeldt måtte også forlade All England, efter en frustrerende kamp mod Michelle Li. Dermed er alle danske dame-singler færdige i den traditionsrige turneringer

Mia Blichfeldt havde overhånden inden mødet med canadiske Michelle Li. Danskeren vandt med 2-1 i sæt i semifinalen ved German Open, en turnering Blichfeldt senere vandt.

Canadieren havde lidt besvær med linjerne i kampens åbning, og derfor kunne Blichfeldt hurtigt tage en føring på 3-0. Li der ligger nummer 24 på verdensranglisten fik dog skudt sig hurtigt til rette på banen, og havde god variation i sine slag.Blichfeldt der går ind i All England som nummer 20 på verdensranglisten lod sig dog ikke kyse, og især ved nettet lavede Blichfeldt nogle fornemme maskerede slag.

Ved stilllingen 7-6 til Blichfeldt overrulede dommeren et dansk point, og det slog Blichfeldt lidt ud af kurs, men efter et par dueller var have den 26-årige dansker rystet det af sig igen.

Li gik ofte efter danskeren baghånd dybt i banen, og brugte det til at sætte sit eget spil op, og canadieren var foran 11-9 ved pausen i første sæt.

Li og Blichfeldt fulgtes ad frem til slutningen af sættet, hvor danskeren overlevede tre sætbolde, inden Li hev sættet hjem med 21-19.

Andet sæt var præget af korte dueller, med to spillere der gerne ville slå en vinderbold ved først givne lejlighed. Li havde flere muligheder for at stikke afsted på pointtavlen, men Blichfeldt holdt fast med det yderste af neglene.

Canadiske Li var foran med mindst mulige marginal ved pausen, men trods en føring på 11-10, lignede Li en spiller der var fysisk mærket.

Ved stillingen 17-14 til Li, blev Blichfeldt siddende på banen i synlige smerter med det ene knæ. Et knæ danskeren i forvejen havde tapet op.

Blichfeldt bed smerterne i sig, men kunne intet stille op med Michelle Li, der vandt på sin første matchbold, og tog sættet med 21-15.