Argentinas landstræner har analyseret Kroatien og kender deres svage punkt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Argentinas landstræner har analyseret Kroatien og kender deres svage punkt

Argentinas landstræner har analyseret Kroatien og kender deres svage punkt
Argentinas landstræner har analyseret Kroatien og kender deres svage punktJuan Mabromata / AFP
Argentina vil stole på deres eget system, når de møder Kroatien i VM-semifinalen og tror på, at de har fundet ud af, hvordan de kan gøre ondt på sølvvinderne fra 2018, fortalte træner Lionel Scaloni på pressemødet mandag.

Kroatien var ikke blandt favoritterne til endnu en gang at ende blandt de sidste fire ved VM, men de er kommet igennem to straffesparkskonkurrencer, og ligesom i 2018, så er de svære at slå. Alligevel mener Argentinas landstræner Lionel Scaloni, at han ved, hvor og hvordan de kan presse Kroatien.

"De har skabt problemer for mange landshold. Jeg vil ikke nævne nøglespillerne eller deres styrker og svagheder, men vi har analyseret, hvor vi kan skade dem.”

"Nogle gange virker det, nogle gange gør det ikke," fortalte Scaloni på mandagens pressemøde før semifinalen.

"Vi forsøger at give alt på banen. Nogle gange har man heldet med sig. Hvis sammensætter en god præstation, kan vi nå vores mål. Men det her er fodbold, det er sport, så nogle gange vinder det bedste hold måske ikke."

De argentinske tilhængere kan i øvrigt glæde sig over, Scaloni sagde, at både Angel Di Maria (35) og Rodrigo De Paul (28) vil være klar til semifinalen. Derudover sagde den 44-årige træner, at det ville ikke være et problem at undvære karantæneramte Marcos Acuna (31) og Gonzalo Montiel (25).

"Vi har vores eget system, vores stil. Selvfølgelig skal vi i visse situationer tage hensyn til, hvordan modstanderne spiller," sagde Scaloni.

"Vi vil ikke ændre vores spillestil. I løbet af kampen vil vi selvfølgelig træffe beslutninger (baseret på situationer) og tage den derfra."

Scaloni blev på pressemødet også spurgt ind til Kroatiens midtbaneprofil Luka Modric, som han er meget stor beundrer af.

"Han er et forbillede for så mange af os - ikke kun på grund af hans talent, men også hans opførsel," sagde Scaloni.

"Alt, jeg kan sige er, at vi skal nyde ham. Hvis du elsker fodbold, skal du nyde spillere som ham."