Lettet Lionel Messi takker medrejsende Argentina-fans efter jubilæumskamp

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lettet Lionel Messi takker medrejsende Argentina-fans efter jubilæumskamp

Lionel Messi kunne fejre en scoring i sin kamp nummer 1000.
Lionel Messi kunne fejre en scoring i sin kamp nummer 1000.Profimedia
Argentina gjorde det forventede, da de lørdag spillede sig videre til kvartfinalen ved VM. Holdets helt store stjerne, Lionel Messi, scorede til 1-0 og kunne juble med de mange argentinske fans på lægterne.

De argentinske landsholdsspillere gik lettede fra banen, da de lørdag aften slog Australien og sikrede sig en plads ved kvartfinalen i VM i Qatar.

Argentina var foran 2-0, da en bold ramte en argentinsk midtbanespiller og snød målmanden, så det stod 2-1 i 77. minut.

"Kampen var under kontrol, indtil de fik det mål", siger den argentinske stjerne Lionel Messi, der spillede sin kamp nummer 1000 på topniveau og scorede sydamerikanernes første mål, efter kampen.

"Det var dog en hård kamp, en hård dag. Vi havde meget lidt tid til at hvile. Vi var trætte. Det var en meget fysisk kamp. Vi er glade for denne sejr og endnu et skridt fremad. Vi er videre, og det er det vigtigste."

Den 35-årige superstjerne scorede i kampen sit niende mål ved et VM. Dermed overgår han sin landsmand Diego Maradona, der i sin professionelle karriere var Argentinas helt store stjerne.

Messi hylder efter kampen de mange argentinske fans, der var til stede på stadion i Qatar.

"Det her er nogle fantastiske øjeblikke. Vi vil gerne takke alle de mennesker, der er her. Hele Argentina ville elske at være her."

"Det sammenhold, vi har nydt godt af i et godt stykke tid, er meget smukt. Det er utroligt, hvordan fansene lever sig ind i hver eneste kamp og overfører så meget passion og energi. Jeg takker dem, fordi det er utroligt", siger Messi efter kampen.

Argentina står nu over for Holland i kvartfinalen, og det bliver en speciel kamp ifølge Argentinas landstræner, Lionel Scaloni.

"Det bliver en meget smuk kamp med to historiske hold. Desværre kommer et af holdene til at tabe, og vi håber, at det er os, der går videre", siger Lionel Scaloni ved et pressemøde efter kampen.

Messi tror, at kampen mod Holland bliver en hård en af slagsen.

"De har gode spillere og en god træner. Det bliver en hård kamp. Det er kvartfinalen ved et VM, og hvis et VM har været hårdt fra starten, bliver det endnu hårdere nu", siger han.