NFL round-up: San Francisco 49ers smadrer Eagles, Packers overrasker mod Chiefs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NFL round-up: San Francisco 49ers smadrer Eagles, Packers overrasker mod Chiefs

Brock Purdy udmærkede sig for 49ers
Brock Purdy udmærkede sig for 49ersAFP
Brock Purdy kastede fire touchdowns, og den eksplosive receiver Deebo Samuel scorede tre, da San Francisco 49ers søndag ydmygede Philadelphia Eagles med en sejr på 42-19.

Tyreek Hill spillede hovedrollen for Miami Dolphins i deres 45-15 sejr over Washington Commanders, mens Super Bowl-mestrene Kansas City Chiefs led deres fjerde nederlag i sæsonen med et 27-19 nederlag i Green Bay.

Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers 19-42

49ers, som tabte til Eagles i sidste års NFC Championship-kamp, var ødelæggende på jorden og i luften, da de dominerede et Eagles-hold, som kun havde et nederlag med i bagagen.

Efter en langsom start, hvor Eagles scorede to field goals i første quarter, skruede Niners op gassen i andet quarter.

Purdy fandt Brandon Aiyuk med et touchdown-pass på to yards, og så gjorde runningbacken Christian McCaffrey det til 14-6 med et løb på to yards.

Samuel udbyggede føringen med et kraftfuldt 12-yard løb tidligt i tredje quarter, og efter at Eagles quarterback Jalen Hurts scorede med et quarterback sneak, greb Samuel et kort pass ned gennem midten fra Purdy, brød en tackling og spurtede hjem.

San Francisco fik linebacker Dre Greenlaw smidt ud efter en konfrontation på sidelinjen med en sikkerhedsofficial fra Eagles, som også blev smidt ud.

Hurts forlod banen tidligt i fjerde halvleg for at blive tjekket for hjernerystelse, men vendte tilbage efter at have fået grønt lys.

Kampen var dog slut, da Jauan Jennings greb et Purdy-pas, skubbede Eli Ricks af vejen og løb ind til et 18-yard touchdown.

Efter et Devonta Smith touchdown på to yards for Eagles, lukkede Samuel opgøret, da han greb et kort kast og løb gennem Eagles-forsvaret til et 48-yard touchdown.

Purdy kastede for 314 yards. Samuel fik 138 yards i alt og McCaffrey 133, da 49ers rykkede op på 9-3. Eagles faldt til 10-2.

Green Bay Packers - Kansas City Chiefs 27-19

Packers quarterback Jordan Love kastede for 267 yards og tre touchdowns, da Green Bay vandt en thriller med Chiefs på Lambeau Field.

Love lavede to touchdowns sammen med receiver Christian Watson, da Packers førte 21-12, men Chiefs fik reduceret i starten af fjerde periode, da Patrick Mahomes fandt Noah Gray med en to-yard aflevering.

To field goals fra Anders Carlson gav Green Bay et forspring på otte point med 1:09 tilbage på uret.

Chiefs' sidste drive var fuld af drama med 15-yard straffe på begge sider, og Kansas City var rasende over, at der ikke blev dømt pass interference på et dybt pass til Marquez Valdes-Scantling, da Packers cornerback Carrington Valentine kravlede op på ryggen af receiveren.

Et "Hail Mary"-forsøg fra Mahomes ind i end-zone lykkedes ikke, og Packers rykkede op på 6-6, mens Chiefs faldt til 8-4.

Washington Commanders - Miami Dolphins 15-45

Tyreek Hill dominerede igen, da Miami Dolphins slog Commanders, hvor wide receiveren scorede to touchdowns og 157 yards.

Sejren bringer de førende AFC East Dolphins (9-3) tættere på deres første divisionstitel siden 2008, og meget af deres succes bygger på forståelsen mellem Hill og quarterback Tua Tagovailoa.

De to fik Dolphins på tavlen i første quarter, da Tagovailoa fandt Hill langt ude til venstre, og den tidligere Kansas City-stjerne løb af sted og scorede fra 78 yards.

Hill viste derefter bemærkelsesværdig hurtighed, da han brændte sin opdækning, og viste fremragende smidighed, da han samlede en dyb aflevering op og scorede 60 yards i andet quarter og bragte Miami foran 24-7.

Et one-yard rush fra Raheem Mostert sendte Miami til halvleg med en føring på 31-7, og de var i stand til at tage flere nøglespillere ud i fjerde quarter, da de let kunne vinde.

Tagovailoa gennemførte 18 ud af 24 kast for 280 yards og de to touchdowns, som gav Hill 13 i ligaen indtil videre i denne sæson.

Houston Texans sluttede Denver Broncos sejrsstime på fem kampe med en 22-17-sejr på hjemmebane.

Denver pressede på for en sejrsscoring i de sidste øjeblikke, men på tredje-og-mål, med 16 sekunder på uret, blev Russell Wilsons aflevering ind i end-zone til Lucas Krull opfanget af Jimmie Ward.

Detroit Lions har deres bedste rekord gennem 12 kampe siden 1962 efter at have vundet 33-28 i New Orleans.

Hjalte Froholdt og Arizona Cardinals noterede sig sæsonens tredje sejr, da de vandt i Pittsburgh i en kamp der først blev afgjort efter en længere afbrydelse, grundet dårligt vejr.