Aalborg-maskinen maser TTH Holstebro og tager ottende sejr på stribe

Aalborg-maskinen maser TTH i håndboldligaen
Aalborg-maskinen maser TTH i håndboldligaenClaus Fisker/Ritzau Scanpix
Håndboldherrerne fra Aalborg fortsatte lørdag den perfekte start i landets bedste række.

På udebane blev TTH Holstebro besejret med 35-27 af ligaens suveræne førerhold. Nordjyderne er inde i en stime, der nu lyder på otte sejre i ligeså mange kampe ligaen.

Mikkel Hansen viste hele sit offensive repertoire mod TTH, hvor han fordelte boldene og iscenesatte gæsternes angreb.

Når Hansen ikke lige satte en holdkammerat op til scoring, så tordnede han selv kuglen i nettet.

Landsholdsstjernen blev delt topscorer med ni scoringer. Holdkammeraten Mads Hoxer nåede op på det samme antal mål, da han i de sidste sekunder fik sendt bolden i nettet.

Værterne fra TTH Holstebro hang på i kampens indledning frem til 6-6, men da hjemmeholdet blev ramt af et par tominuttersudvisninger, så begyndte Aalborg at trække fra.

Et forspring på to-tre scoringer blev frem mod pausen udbygget til 18-12 før de sidste 30 minutter.

I anden halvleg holdt gæsterne fast i forspringet, og der kom aldrig spænding om udfaldet.

Aalborg topper herreligaen med 16 point foran Bjerringbro-Silkeborg (BSH) med 11 point. BSH slog tidligere på lørdagen på udebane Sønderjyske med 31-19.