Aalborg Håndbold forlænger god ligastime mod godt kæmpende KIF-hold

Aalborg Håndbold forlænger god ligastime mod godt kæmpende KIF-holdClaus Fisker/Ritzau Scanpix
Aalborg Håndbold kører derudaf i den hjemlige herreliga. Onsdag blev det på hjemmebane til en sejr på 35-31 over bundholdet KIF Kolding.

Dermed fører Aalborg ligaen med maksimumpoint for syv kampe. KIF er sidst med tre point.

KIF fulgte med i godt et kvarter frem til stillingen 6-6, men så fandt nordjyderne et højere tempo.

Blandt andet Marinus Munk trådte i karakter med tre mål på 72 sekunder, og mod slutningen skød Mads Hoxer sig varm og sørgede for pauseføringen 18-12.

Føringer i det lag prægede det meste af anden halvleg, men KIF skabte en smule spænding med reduceringen til 26-29 med ti minutter tilbage på uret.

Med knap fem minutter igen blev det også 29-31, før Aalborg strammede grebet og afgjorde kampen med tre Mikkel Hansen-mål, der ændrede 32-30 til 35-30.

Mors-Thy understregede sin gode sæsonstart med udesejren på 36-21 over Lemvig-Thyborøn.

Med sejren avancerede Mors-Thy til andenpladsen i Herreligaen med ti point for syv kampe. Det er stadig kun Aalborg, der har formået at besejre Mors-Thy i denne sæson.

Lemvig-Thyborøn var med i opgøret frem til 8-8, hvorefter udeholdet lukkede kampen ved at score 12 ud af 13 mål i kvarteret før pausen.

Mors-Thy var oppe at føre med 19 mål, inden hjemmeholdet fik pyntet en anelse i slutfasen.

Skjern fik på hjemmebane stoppet sin sejrsstime efter tre succeser i træk. Således vandt TTH Holstebro på udebane med 24-23.

TTH førte i det meste af kampen, men Skjern holdt sig hele tiden inde i opgøret og var foran med 23-22, indtil der resterede to minutter.

Eivind Tangen kiksede for Skjern i det sidste minut, og Frederik Bjerre scorede TTH's sejrsmål. Dermed blev venstrefløjen topscorer med otte mål på ni forsøg.

Med resultatet har begge hold syv point for syv kampe som nummer syv og otte.