Oprykkerne fra Ringsted tabte i sidste sekund til TTH mens Ribe/Esbjerg topper ligaen

Jubel i Holstebro efter sidste-sekunds sejr
Jubel i Holstebro efter sidste-sekunds sejrJohnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Bjerringbro/Silkeborg kom op på hesten igen, mens Ribe/Esbjerg fulgte op på premieresejren over GOG

Ribe/Esbjerg er kommet forrygende fra start i denne sæson. Sejren i premieren over GOG, blev onsdag fulgt op af en sejr på hjemmebane over KIF Kolding. 34-28 stod der på måltavlen efter kampen.

William Aar blev kampens topscorer, med otte træffere for Ribe/Esbjerg. Hos gæsterne fra Kolding blev Jens Svane noteret for fem mål.

Bjerringbro/Silkeborg der skuffede deres egne forventninger med at tabe i den første kamp i Fredericia, kom op på hesten igen, da de sikkert sejrede med 34-28 over Nordsjælland Håndbold. Gæsterne var blot bagud med et mål ved pausen, men blev løbet over ende i 2. halvleg.

Tre spillere, blandt andre Peter Balling, lavede seks mål for midtjyderne, mens Rasmus Lauge stod for fem fuldtræffere. Hos nordsjællænderne lavede Kristian Olsen også seks mål.

Skjern Håndbold og SAH delte i porten med 27-27, efter en to-måls føring til hjemmeholdet ved pausen. Morten Jensen fra SAH blev kampens topscorer med 10 mål.

Lemvig-Thyborøn og Fredericia endte ligeledes 27-27, efter føring til gæsterne på 14-11 ved pausen.

Oprykkerne fra TMS Ringsted førte 19-14 ved pausen i deres udekamp TTH Holstebro. Hjemmeholdet fik dog vendt kampen på hovedet efter pausetéen. ENB scoring i sidste sekund fra Miha Zvizej, gav TTH Holstebro sejren med 34-33 i et sandt drama.