GOG rejser sig i ligaen efter lussing mod Aalborg

Mikkel Voigt (GOG Træner) under herrehåndboldkampen mellem GOG og Skanderborg AGFClaus Fisker/Ritzau Scanpix
Mesterholdet fra GOG har været flyvende i Champions League, men knap så prangende i den hjemlige liga. Derfor var det tiltrængt, da GOG tirsdag hentede en sejr på 32-27 over Skanderborg AGF.

Med sejren kommer GOG op på otte point for syv kampe, Skanderborg AGF har seks.

GOG kom efter lørdagens nederlag på ti mål mod Aalborg flyvende fra start med de tre første scoringer, men Skanderborg AGF hægtede sig på - særligt i kraft af flere kontramål i den indledende fase.

Man havde fornemmelsen af, at GOG havde et gear mere, men ved pausen resulterede det blot i en føring på to mål, 16-14.

Fynboerne kom skidt ud til anden halvleg, hvor hjemmeholdet med tre scoringer bragte sig foran for første gang i kampen ved 17-16.

Men det skulle også vise sig at blive Skanderborg-Århus' sidste føring. GOG løftede niveauet derfra og vandt det næste kvarter med 10-4 og førte så med 26-21.

Særligt højrefløjen Oskar Vind var flittigt scorende i den periode, hvor kampen reelt blev afgjort.

Skanderborg havde intet modsvar, men leverede derimod et hav af fejl. GOG førte med syv mål i slutfasen, inden hjemmeholdet pyntede på facit.

Ribe-Esbjerg har haft en god sæsonstart og havde tirsdag færten af endnu en sejr ude mod Bjerringbro-Silkeborg, men efter en tæt kamp lykkedes det BSH at vinde med 35-33, efter at udeholdet havde ført med tre mål midtvejs i anden halvleg.

Dermed overhalede BSH netop Ribe-Esbjerg og ligger nu nummer to med ni point for syv kampe bag suveræne Aalborg, der har maksimumpoint.

Fredericia kunne notere sig sæsonens fjerde sejr ud af syv mulige, da hjemmekampen mod TMS Ringsted som ventet ikke bød på de store vanskeligheder.

Fredericia sejrede 33-26 og har ni point i toppen ligesom BSH. Ringsted har fire point i bunden.

I onsdagens bundopgør vandt Nordsjælland med 32-30 over Sønderjyske og brød dermed en negativ stime på fem nederlag i træk.

Sønderjyske havde flere tremålsføringer i anden halvleg, men kunne ikke stå distancen. Begge hold har fire point.