Upamecano på bænken i semifinalebrag - Rabiot helt ude, melder fransk TV

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Upamecano på bænken i semifinalebrag - Rabiot helt ude, melder fransk TV

Især Adrien Rabiot har spillet en forrygende slutrunde, men ser nu ud til at være helt ude af semifinalen mens Upamecano er på bænken.
Især Adrien Rabiot har spillet en forrygende slutrunde, men ser nu ud til at være helt ude af semifinalen mens Upamecano er på bænken.Jewel SAMAD / AFP
Adrien Rabiot har spillet en fremragende VM-slutrunde indtil videre, og ligeledes har Dayot Upamecano været fast mand for Frankrig. De har dog begge været tvivlsomme med en slem forkølelse, og derfor har der været meget spænding om deres helbred. Nu ser det dog ud til, at de begge begynder kampen på bænken ifølge fransk TV. Rabiot meldes endda tvivlsom til overhovedet at kunne være med.

De to nøglespillere har været ramt af sygdom siden mandag, og ifølge diverse franske medier vil i hvert fald Upamecano være på bænken fra start, mens Rabiot skal være blevet tilbage på hotellet for at komme sin forkølelse kvit. I deres sted spiller henholdsvis Ibrahima Konaté i stedet for Bayerns Upamecano mens Rabiot, der især vil være et stort savn for Frankrig efter en stor turnering, erstattes af Youssef Fofana fra Monaco.

Marokko har også grund til at være nervøse, da de har både Naif Aguerd og Noussair Mazraoui samt deres anfører Roman Saiss meldt som tvivlsomme, efter de to førstnævnte ikke var med mod Portugal, og Saiss måtte udgå undervejs. Dermed kan Marokko være nødsaget til at begynde kampen med et helt nyt midterforsvar, som man kan læse mere om i denne analyse af den marokkanske defensiv.

Kampen begynder klokken 20.00 og kan følges på Livescore lige her: