Ubesejrede i 2024: Sønderjyske Ishockey forlænger med succestrænere

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ubesejrede i 2024: Sønderjyske Ishockey forlænger med succestrænere

Sønderjyske Ishockey forlænger med succestrænere
Sønderjyske Ishockey forlænger med succestrænereDanmarks Ishockey Union
Sønderjyske Ishockey forlænger kontrakten med den succesfulde trænerduo Anders Førster og Casper Stockfisch, så aftalen også gælder for næste sæson.

Det oplyser ishockeyklubben på sin hjemmeside.

Kontraktforlængelsen med cheftræner Anders Førster og assistent Casper Stockfisch kommer efter en succesfuld stime med 11 sejre i træk og en triumf som vindere af Metal Final-4 i sidste måned efter finalesejr på 7-0 over Rungsted.

Den administrerende direktør i Sønderjyske Ishockey, Klaus Rasmussen, er tilfreds med de nye kontrakter til trænerduoen.

"Vi er meget glade og tilfredse i dag. Vi har trænerteamet på plads, og det giver os en masse ro på alle områder i klubben", siger direktøren til klubbens hjemmeside.

"Førster og Stockfisch er en ny og meget talentfuld trænerkonstellation, som vi gerne vil bygge videre på i Sønderjyske. De er dygtige og kompetente, hvilket de allerede har vist på flere måder i omklædningsrummet og på bænken til kampene".

Cheftræner Anders Førster trådte midlertidigt til i rollen tilbage i oktober 2023 efter ti år som både spiller og assistenttræner for Sønderjyske.

To måneder senere blev aftalen gjort permanent, og nu forlænges den med yderligere et år, så klubben også har papir på trænerduoen i den kommende sæson.