Tottenham satte 3-1 føring over styr mod Premier Leagues bundprop

Tottenham satte 3-1 føring over styr mod Premier Leagues bundpropProfimedia
Tottenham med Pierre Emil Højbjerg var foran 3-1 på udebane mod bundholdet Southampton, men måtte nøjes med 3-3 i en dramatisk forestilling på St. Mary´s Stadium

Pedro Porro gav Tottenham føringen lige før 1. halvlegs afslutning, da han bankede bolden op i nettaget fra kort afstand. Southampton svarede dog flot igen i første minut af 2. halvleg, da Theo Walcott sendte en flad bold ind i støvlerne på Che Adams, som kunne guide bolden forbi Fraser Forster i Tottenham-målet.

Det gav Southampton initiativet, og holdet havde også muligheder for at tage føringen før Tottenham igen slog til efter 65 minutter. Dejan Kulusevski skruede en flot aflevering ind over feltet, hvor Harry Kane sikkert headede bolden i kassen. Og Tottenham så ud som de havde lukket og slukket efter 74 minutter, da Ivan Perisic scorede sit første Premier League mål i denne sæson ved at sende en halvflugter flot i nettet.

Southampton - Tottenham
Southampton - TottenhamOpta by Stats Perform

Southampton svarede dog flot igen blot tre minutter senere, da Sekou Mara headede en bold ned for fødderne af Theo Walcott, der let kunne reducere. Og Southampton´s comeback var komplet, da James Ward-Prowse sikkert eksekverede et straffespark i tillægstiden til enorm skuffelse for Højbjerg og Co.