Ti sommerindkøb, der har spillet sig direkte ind i tilhængernes hjerter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ti sommerindkøb, der har spillet sig direkte ind i tilhængernes hjerter

Jude Bellingham har erobret La Liga.
Jude Bellingham har erobret La Liga.Profimedia
Ikke alle transfers lever op til forventningerne. Men Flashscore News har her udvalgt ti navne, der har strålet i deres klubber efter sommerens transfervindue.

Jude Bellingham

Det er svært at tro, at den engelske midtbanespiller kun er 20 år gammel. Efter ankomsten til Real Madrid har han spillet han ti kampe og har scoret ti mål. Det er kun Cristiano Ronaldo, der har gjort dette før. I sine første otte ligakampe scorede Bellingham otte gange, hvilket endda er en gang mere, end Ronaldo gjorde i sine første otte kampe.

Den tidligere Dortmund-spiller har fået frihed på midtbanen af Carlo Ancelotti, en position han nyder til fulde, til gavn for holdet. Han scorer ikke kun mål, men dominerer også i opspillet, viser et godt overblik, kan aflevere og er ustoppelig i én-mod-én-situationer. Modstandernes forsvar frygter tanken om, at han ikke engang har toppet endnu.

Bellinghams karrierestatistik
Bellinghams karrierestatistikFlashscore

Serhou Guirassy

En relativt ukendt angriber, som ikke bliver omtalt så meget, som han fortjener. Spillede også i Stuttgart i sidste sæson, men da det var på en lejeaftale fre Rennes, tæller han med her. Guineaneren scorede i alt 14 mål for Stuttgart i sidste sæson, præcis det samme antal, som han har nu. Guirassy har scoret i syv af sine seneste ni optrædener og lavet hattrick i en af dem.

Han topper i øjeblikket Bundesligaens topscorerliste med 13 mål og et enkelt i DFB Pokalen. Ingen andre i de bedste ligaer i Europa gør det bedre. Takket være ham ligger Stuttgart på andenpladsen, og har den næstbedste offensive rekord (22). I gennemsnit scorer han et mål hvert 49. minut.

Guirassys Bundesliga-tal
Guirassys Bundesliga-talFlashscore

Victor Boniface

Xabi Alonso gør underværker for Leverkusen, og klubben går ind til landskampspausen med 19 point. Granit Xhaka kunne fremhæves, men stjernen i offensiven er den nigerianske angriber, som kom til i sommer fra det belgiske hold Union SG.

I de første syv Bundesliga-kampe har han scoret syv mål og assisteret to gange. Derudover har han også gjort sig bemærket i Europa League og DFB Pokalen. I gennemsnit bidrager han med et mål eller en assist hvert 57. minut.

Boniface har bidraget med ni mål i syv Bundesliga-kampe.
Boniface har bidraget med ni mål i syv Bundesliga-kampe.Flashscore

James Maddison

Selvom han blev kritiseret i sommer for at vælge Tottenham frem for Champions League-holdet Newcastle, ser det ud til at have været et godt træk, da Spurs spiller godt, og Maddison er den vigtigste mand. Klubbens fans har langsomt glemt, at Harry Kane er væk, og den dygtige playmaker er den bedste kreatør i Premier League med fem assists.

Han har lagt op til to mål i de seneste otte kampe, og hans gennemsnitlige rating ifølge Flashscore er 8,1. Maddison har desuden flest afleveringer ind i feltet, og flest skabte chancer i hele den bedste engelske række.

Dominik Szoboszlai

Liverpool-tilhængerne elsker ham allerede. Den tredje ungarske landsholdsspiller i klubbens historie har leveret fantastiske præstationer siden sæsonstarten, og har ikke haft brug for tid til at vænne sig til Premier League. Der er endda sammenligninger med den legendariske Steven Gerrard. Selvom Szoboszlai primært var værdsat i Leipzig for sin offensive flair, har han vist, at han også kan bidrage på andre områder af banen.

Szoboszlai er blevet en klassisk boks-til-boks-midtbanespiller, scorede to mål før landskampspausen, og får regelmæssigt nogle af de højeste bedømmelser af alle spillere i turneringen. Desuden er han kun 22 år gammel, hvilket betyder, at der er masser af plads til forbedring.

Declan Rice

Kun Bellingham var en mere eftertragtet vare på transfermarkedet denne sommer end den daværende West Ham-kaptajn. Trods stor interesse fra Manchester City valgte Rice Arsenal, og sidstnævnte betalte tæt på en milliard kroner for ham.

Siden starten af sin tid på Emirates Stadium har han til fulde demonstreret sine styrker med lederskab og perfekt kontrol over midtbanen. Defensivt er han næsten ufejlbarlig, og han spiller en vigtig rolle i transitionsspillet. Det er ikke for ingenting, at der er stemmer, der siger, at han kan være det, Arsenal har brug for til endelig at vinde en titel igen.

Romelu Lukaku

I løbet af de seneste par sæsoner, har belgieren hovedsageligt fyldt i overskrifterne af de forkerte grunde; VM eller Champions League-finalen kunne have set meget anderledes ud, hvis han ikke havde brændt sine chancer. Bagefter sendte Chelsea ham ud på endnu et lån, og det har passet ham som fod i hose.

Endnu en gang viser Jose Mourinho sig at være "speciel". Takket være ham er Lukaku kommet til live i Rom, og har scoret det ene mål efter det andet. Han har sat sit præg på seks af de otte kampe, han har spillet for holdet indtil videre, og scoret syv mål. Kun to spillere har scoret flere i Serie A.

Lukakus karrierestatistik
Lukakus karrierestatistikFlashscore

Isco

Han havde ikke haft en klub i ni måneder, og trænede individuelt, men da han blev enig med Betis om en kontrakt, kunne det slet ikke ses. Han blev kåret til man of the match i de første fire kampe for Sevilla-holdet og bidrog væsentligt i stort set alle farlige angreb.

Selvom han kun har scoret et ligamål og lavet en assist indtil videre, fortæller tallene ikke hele historien. Den mangeårige Real Madrid-spiller viser, at han ikke har glemt sine kvaliteter. Som han sagde, før han underskrev sin kontrakt, ønsker han at finde et sted, hvor han kan nyde fodbold, og det er præcis, hvad han har formået at gøre.

Harry Kane

En af de længste transfersagaer i fodboldens historie sluttede med den engelske angribers afgang fra Tottenham til Bayern. Kane fandt sig hurtigt til rette i Bundesligaen og begyndte at score mål på mål. I sin jagt på topscorerprisen, har han uventet to stærke rivaler, som vi allerede har nævnt - Guirassy og Boniface.

Alligevel må Bayern være overlykkelige over deres signing. Han scorede otte mål i syv ligakampe, hvortil han tilføjede fire assists. Han brillerede især med en "femstjernet" præstation mod Bochum (tre mål og to assists), og scorede i Champions League mod Manchester United, et hold, der også ønskede at købe ham i sommer.

Kane vænnede sig meget hurtigt til Bundesligaen
Kane vænnede sig meget hurtigt til BundesligaenFlashscore

Joao Cancelo

Den portugisiske forsvarsspiller har længe været en af de bedste på sin position, men selv det var ikke nok for Guardiola til at beholde ham på holdet. I sidste sæson var han udlejet til Bayern, og nu stråler han i Barcelona, især fremad banen.

Han har scoret to mål og lavet en assist i seks ligakampe, hvilket er fremragende tal for en højreback. Hans ankomst var lige så meget et skud i tågen for klubben, som signingen af hans navnebror, Joao Felix, men begge træk har vist sig at være mesterlige.