Nyt liv efter Kane: Brentford og Tottenham deler efter 45 vilde minutter

Brentford og Tottenham deler efter 45 vilde minutter
Brentford og Tottenham deler efter 45 vilde minutterProfimedia
I Tottenhams første ligakamp siden afskeden med anfører, målsluger og klubikon Harry Kane blev det til et enkelt point ude i Londonderbyet mod danskerklubben Brentford.

I en intens og svært underholdende første halvleg scorede begge hold to mål. 2-2 blev også kampens resultat.

Pierre-Emile Højbjerg sad på bænken hele kampen for Tottenham, mens Christian Nørgaard og Mathias Jensen startede inde for Thomas Franks Brentford-mandskab.

Mathias "Zanka" Jørgensen, Mikkel Damsgaard og Mads Roerslev kom på banen efter pausen.

Tidligt i kampen slog Tottenhams Christian Romero hovedet sammen med en Brentford-spiller, men ikke mere end at han kort efter kunne heade James Maddisons hårde frisparksindlæg ind til 1-0.

Et par holdkammerater havde dog kort forinden signaleret til bænken, at de frygtede en hjernerystelse hos Romero, så jævnfør protokollerne blev han udskiftet. Paradoksalt nok lige efter en knaldhård hovedstødsscoring.

Brentford - Tottenham
Brentford - TottenhamStats Perform

Brentford svarede fint igen i en underholdende første halvleg. Midtvejs blev Mathias Jensen ramt på foden i feltet, og VAR-vognen sørgede for et straffespark. Patrick Mbeumo var sikkerheden selv.

Ti minutter senere kom Thomas Franks tropper også i front på et afrettet skud fra Yoane Wissa.

Et fladt langskud fra Emerson Royal, som defensivt var noget udfordret af Rico Henry, sørgede for 2-2 på tærsklen til pausen.

Anden halvleg ramte ikke samme underholdningsniveau, men spændingen blev bevaret hele vejen.

Brentfords to hurtige folk i front, som begge spillede med stor selvtillid efter scoringerne, var konstante trusler på kontra.

Tottenham havde dog fået boltet defensiven bedre sammen end i første halvleg.

Begge hold rakte ud efter målet, som kunne tippe alle tre point hen i egen kurv. Tempoet var højt, men de helt store chancer var få, og derfor blev det ved 2-2.