Tennis Tracker: Tjekke overrasker med sejr over topseedet russer, Rune må vente

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Tjekke overrasker med sejr over topseedet russer, Rune må vente
Opdateret
Tennis Tracker: Stjernespækket parade i aktion i Miami, Sabalenka tilbage efter tragedie
Tennis Tracker: Stjernespækket parade i aktion i Miami, Sabalenka tilbage efter tragedieProfimedia
Caroline Wozniacki og Clara Tauson røg desværre ud af turneringen i går, men det er stadigvæk en stjernespækket fredag ​​i Miami, med flere af verdens bedste spillere i aktion. Aryna Sabalenka (25) skal i aktion for første gang siden hendes tidligere kæreste Konstantin Koltsovs tragiske død tidligere på ugen, mens Jannik Sinner (22), Iga Swiatek (22) og den forsvarende mester Daniil Medvedev (28) er blandt de øvrige i aktion på dag seks af Miami Open.

Kl. 08:10 - Efter en frustrerende dag fortsætter vejret med at spille arrangørerne i Miami et puds. Flere kampe må således udskydes, blandt andet danske Holger Runes opgør mod ungarske Fabian Marozsan. Opgøret er nu programsat til søndag dansk tid.

Kl. 23:33 - De første resultater tikker ind. Og der er blandt andet en stor overraskelse. Den 23-årige tjekke Tomas Machac har nemlig slået femteseedede Andrey Rublev i to sæt med 6-4, 6-4.

Anderledes godt gik det for Coco Gauff. Den 20-årige amerikaner strøg let forbi Nadia Podoroska i to sæt med 6-1, 6-2. 

Også Aryna Sabalenka er videre efter en sejr over sin gode veninder Paula Badosa. Belaruseren slår spanieren med 6-4, 6-3 blot få dage efter, at Sabalenkas ekskæreste pludseligt mistede livet. 

Kl. 22:10 - Så skulle vejret endelig være klar til tennis! Efter en forsinkelse på næsten seks timer, er den tredjeseedede Coco Gauff (20) klar til at krydse klinger med Argentina's Nadia Podorska (27).

Kl. 20:37 - Der er ikke så meget nyt at berette fra Miami, hvor vejrguderne virkelig har åbnet op for sluserne og der er nok ikke så meget håb om at vi får dagens program i gang lige foreløbig.

Kl.18:21 - Det regner i Miami og har forsinket aftenens program. Vejrudsigten ser ikke for lovende ud, så programmet er i fare for en kraftig forskydning.

Kl. 15:42 - Hej og velkommen til vores Tennis Tracker for hvad der tegner til at blive en actionfyldt dag i Miami!