Tennis Tracker: Zverev og Dimitrov mødes i semifinale, Tauson og Kvitova videre i Ningbo

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Zverev og Dimitrov mødes i semifinale, Tauson og Kvitova videre i Ningbo

Opdateret
Alexander Zverev (t.h.) og Grigor Dimitrov stod allerede over for hinanden i New York i begyndelsen af september.
Alexander Zverev (t.h.) og Grigor Dimitrov stod allerede over for hinanden i New York i begyndelsen af september.Profimedia
Selvom der ikke er flere Grand Slam-turneringer i år, så er der stadig masser af god tennis. Turneringerne i Kina kører på højtryk og mandagen byder på både semifinaler og turneringsstarter.

Kl. 17:26 - Petra Kvitova er videre til næste runde i Ningbo efter sejr over Anna-Lena Friedsam 7-6(2), 6-1.

Højdepunkter
Flashscore
Interview efter kampen
Flashscore

Kl. 16:24 - Aslan Karatsev har ikke været i stand til at skabe en ren russisk finale i Zhuhai, da han tabte 6-4, 6-4 til ottendeseedede Yoshihito Nishioka.

Highlights
Flashscore

Kl 14:57 - WTA 500 turneringen i Tokyo, begyndte tidligere i dag, sejr til Anhelina Kalinina (26) over Ashlyn Krueger (19) med 6-3, 6-1, og Liudmila Samsonova (24) slog Tatjana Maria (36) med 6-0, 6-2.

Krueger vs Kalinina highlights
Flashscore
Kalinina interview
Flashscore
Maria vs Samsonova highlights
Flashscore
Samsonova interview
Flashscore

Kl. 13:42 - Topseedede Karen Khachanov (27) er klar til finalen i Zhuhai, efter sejr over fjerdeseedede Sebastian Korda (23) med 7-5, 6-4.

Khachanov vs Korda highlights
Flashscore
Khachanov interview
Flashscore

Kl. 13:14 - Dagens første ATP semifinale, medførte en stor overraskelse, da verdens nr. 55, Roman Safiullin (26) besejrede andenseedede Lorenzo Musetti (21) med 6-3, 6-4, og dermed er finaleklar i Chengdu. 

Kl. 11:02 - Clara Tauson vandt sin kamp mod Avanesyan. Læs mere her.

Kl. 07:40 - Danske Clara Tauson tager hul på den kinesiske WTA-turnering i Ningbo mandag, hvor danskeren skal møde Elina Avanesyan. Det er første gang, at danskeren skal i kamp, siden hun i sidste uge kollapsede ved en anden turnering i Kina.

Kl. 07:35 - For fjerde gang i år skal Alexander Zverev møde bulgareren Grigor Dimitrov i semifinalen i Chengdu. Efter to møjsommelige sejre over outsiderne Pavel Kotov og Miomir Kecmanovic venter der spilleren fra Hamburg en opgave af langt højere klasse i form af Dimitrov.

Dimitrov kan være farlig for enhver modstander på en god dag. Han havde ingen problemer med Christopher O'Connell i sin kvartfinale, så den tidligere nummer tre i verden er en modstander. Zverev har dog en positiv statistik mod Dimitrov, hvor han har vundet seks ud af syv indbyrdes kampe.

I den anden semifinale i Chengdu mødes Roman Safiullin og Lorenzo Musetti.

Kl. 07:30 - Godmorgen og velkommen til dagens Tennis Tracker. Efter en lang nat med Laver Cup retter vi vores opmærksomhed mod dagens kampe i Kina.