Tennis Tracker: Bulgarske Dimitrov slår Zverev og er finaleklar i Miami

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Tennis Tracker: Bulgarske Dimitrov slår Zverev og er finaleklar i Miami
Opdateret
Grigor Dimitrov knytter næven
Grigor Dimitrov knytter nævenPhoto by Arturo Jimenez / ANADOLU / Anadolu via AFP
Mændenes semifinaler i Miami Open går i gang i dag, hvor to spændende kampe skal afgøre, hvem der skal spille om et af tennissportens mest prestigefyldte trofæer på søndag.

Lørdag d. 30. marts

Kl. 11:17 - I dag slutter kvindernes turnering, når hjemmebanehelten Danielle Collins møder verdens nummer fire, Elena Rybakina (24), kl. 20:00, og vi er tilbage med en ny tracker, inden det går løs, for at dække det. Vi ses til den tid!

Kl. 08:15 - Dimtrovs sejr over Zverev har bragt ham i top 10 på verdensranglisten for første gang i over fem år, men den præstation, han er mest stolt af, er konsekvent at slå spillere, der allerede er der.

"Jeg tror, at det at slå topspillere konsekvent er en større succes for mig end noget andet," sagde han til journalister efter sin sejr.

Læs mere om kampen her.

Kl. 07:33 - Grigor Dimitrov (32) er i sit livs form! Bulgareren har spillet sig i finalen i Miami Open med en sejr på 6-4, 6-7, 6-4 over Alexander Zverev (26). For anden kamp i træk leverede han blændende tennis. 

Fredag d. 29. marts

Kl. 22:18 - Efter kampen indrømmede Sinner, at han havde forventet en sværere kamp og sagde, at han har det meget bedre forud for søndagens finale, end sidste år.

"Jeg er en anden spiller, en anden person," sagde han. "Nogle gange tænker jeg tilbage, og jeg husker natten før finalen. Jeg kunne ikke sove, jeg svedte i løbet af natten, og nu håndterer jeg situationen meget, meget bedre."

Kl. 21.27 - Og da først Sinner var kommet oven på mod Medvedev tillod han ikke russeren en eneste chance for at komme tilbage i kampen. Medvedev lavede alt for mange fejl til at kunne true Sinner og derfor var det helt fortjent at Sinner også kunne tage andet sæt med de overbevisende cifre 6-2. 

Kl. 20.50 - Medvedev slog Sinner i sidste års turnering, men italieneren har begyndt fredagens kamp i overdådigt spillehumør og har taget første sæt 6-1.

Kl. 18:35 - Vi har et par fantastiske semifinaler til dig i Miami, hvor Alexander Zverev (26) møder Grigor Dimitrov (32) lidt senere i aften kl. 00:00.

Dagens hovedbegivenhed er dagens første kamp mellem Jannik Sinner (22) og Daniil Medvedev (28) - en gentagelse af dette års spændende Australian Open-finale. Det bliver uden tvivl et brag af en kamp.