Sinner bomber videre. Tager 20. sejr i 2024 og booker semifinale-billet i Miami

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Sinner bomber videre. Tager 20. sejr i 2024 og booker semifinale-billet i Miami
Jannik Sinner spiller sin fjerde semifinale i denne sæson.
Jannik Sinner spiller sin fjerde semifinale i denne sæson. AFP
Verdensranglistens nummer tre, Jannik Sinner, spillede sig onsdag i semifinalen i Miami Open i overbevisende stil, da han slog tjekken Tomas Machac med 6-4, 6-2.

Italienske Sinner, som vandt sin første Grand Slam-titel ved Australian Open i år, skal spille sin fjerde semifinale i denne sæson, efter at han besejrede den livlige Machac på 91 minutter.

Sinner brød tjekkens første serveparti, men Machac svarede straks igen og gjorde det til 1-1. Tilskuerne var ofte oppe at stå for at værdsætte  glimrende defensivt arbejde fra Sinner, som til sidst overtog styringen af sættet, brød til 4-3 og derefter lukkede det.

Andet sæt var mere ligetil, hvor Sinner brød i det tredje parti og aldrig så sig tilbage. På trods af den komfortable sejr sagde Sinner, at Machac fortjente ros for sin energiske og aggressive præstation.

"Han har et utroligt talent. Han er superhurtig, og også fysisk er han i god form," sagde verdens nummer tre.

"Jeg vidste ikke præcis, hvad jeg skulle forvente i dag. I de første kampe kiggede jeg lidt på, hvilken slags taktik der kunne fungere eller ikke.

"Jeg spillede godt, især i de vigtige øjeblikke af kampen, hvilket gør det ... resultattavlen, du ser resultatet, men det lyver nogle gange. Sådan var det lidt i dag," siger Sinner.

Den 22-årige skal nu møde vinderen af onsdagens anden kvartfinale mellem den forsvarende mester Daniil Medvedev og Nicolas Jarry fra Chile.