Holger Rune skuffer i Miami: Færdig efter nederlag mod ungarer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Holger Rune skuffer i Miami: Færdig efter nederlag mod ungarer
Holger Rune er allerede færdig i Miami.
Holger Rune er allerede færdig i Miami.Frederic J. Brown/AFP
Det blev slet ikke til den håbede præstation i Miami for Holger Rune, der i anden runde led et stort og skuffende nederlag mod ungarske Fábián Marozsán.

Det blev kun til to sølle sæt ved årets Miami Open for Holger Rune. Den unge dansker, der ellers var seedet som nummer seks, fik nemlig store klø af 24-årige ungarske Fábián Marozsán, der suverænt sejrede over danskeren i to sæt med cifrene 6-1, 6-1. 

Dermed følger Holger Rune i fodsporene på Andrey Rublev, efter den femteseedede russer ligeledes skuffende måtte se sig selv slået ud. Marozsán, der ligger som nummer 57 i verden, var på et helt andet niveau end danskeren, da de to mødtes søndag aften dansk tid. 

I Indian Wells nåede Rune ellers helt frem til kvartfinalen, men den fine præstation kunne Rune altså ikke følge op på i Floridas hovedby. I 2023 blev det også til et nederlag i fjerde runde for Rune, der den gang dog mødtes med stærke amerikanske Taylor Fritz.

Det var første gang, at Rune stod overfor Marozsán, og den 20-årige dansker, der ligger som nummer syv i verden, vil formentlig håbe, at han snart får mulighed for at revanchere sit nederlag.