Wozniacki misser matchbold og taber maratondyst til ukrainsk hard-hitter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Wozniacki misser matchbold og taber maratondyst til ukrainsk hard-hitter
Opdateret
Wozniacki misser matchbold og taber maratondyst til ukrainsk hard-hitter
Wozniacki misser matchbold og taber maratondyst til ukrainsk hard-hitterProfimedia
Caroline Wozniacki er færdig i WTA Masters 1000 turneringen i Miami efter at hun tabte 7-5, 5-7, 4-6 i anden runde til verdensranglistens nr. 36, ukraineren Anhelina Kalinina efter et opslidende slag, der varede tre timer og 18 minutter i Floridas bagende varme.

Caroline Wozniacki var foran 5-2 og havde matchbold, men tabte i tre sæt til meget hårdfør ukrainer.

Caroline Wozniacki er ude af Miami Open efter nederlag i anden runde.

Danskeren var foran 5-2 og havde en matchbold i andet sæt, men tabte 7-5, 5-7, 4-6 til Anhelina Kalinina i en udmarvende kamp, der varede 3 timer og 18 minutter.

Den 32.-seedede ukrainer gav masser af breakbolde væk, men viste sig særdeles hårdfør og meget svær at knække, omend Wozniacki også må ærgre sig over mange forspildte muligheder i andet sæt.

I tredje runde skal Kalinina op mod vinderen af fredagens opgør mellem spanske Paula Badosa og verdenstoeren Aryna Sabalenka, som mandag mistede sin ekskæreste, den tidligere NHL-spiller Konstantin Koltsov.

I forhold til Wozniackis sejr på 6-1, 6-4 over franske Clara Burel i første runde var der langt flere huller i osten torsdag.

Tre danske dobbeltfejl betød, at Kalinina brød til 2-1 i første sæt, og selv om Wozniacki straks brød tilbage og siden tilspillede sig adskillige breakbolde, var vejen til sætsejren langtfra uden fejl og mangler.

Wozniacki, der trods sin status som wild card-spiller var favorit, fandt dog efterhånden en bedre rytme i både egen serv og i forhold til at minimere sine fejl, hvilket ikke behagede en tydeligt presset ukrainer.

7-5 i første sæt blev hjemført efter godt en times spil, inden det i andet sæt også hurtigt blev 3-0 til danskeren.

Kalinina havde dog mere i sig og gjorde stort set alle partier tætte. I et ekstremt langt og nervepirrende parti brød danskeren til 4-2, og da hun efterfølgende afværgede to breakbolde i egen serv og øgede til 5-2, lignede det dansk sejr.

Ukraineren gav den dog et sidste skud og virkede pludselig klart ovenpå fysisk.

Wozniacki tilkæmpede sig til trods en matchbold ved 5-4, men formøblede den, og efter fem partier i træk vandt Kalinina i stedet andet sæt 7-5.

I tredje sæt blev danskerens problemer tydeligere, og da to omgange behandling ikke ændrede væsentligt på tendensen, styrede Kalinina mod sejren.

Wozniacki forsøgte efter bedste evne at fremtvinge endnu et momentumskift, og da hun afværgede tre matchbolde ved 3-5, var spændingen tilbage. Men i det følgende parti gjorde Kalinina arbejdet færdig med et servees på sin matchbold nummer fire.

Danmark er repræsenteret af tre danskere i Miami Open.

Natten til fredag dansk tid skal Clara Tauson i anden runde på en hård opgave mod verdens nummer fire, Elena Rybakina fra Kasakhstan.

Holger Rune er som sjetteseedet oversidder i herrernes første runde.

I anden runde møder han vinderen af et opgør mellem amerikaneren Aleksandar Kovacevic og ungarske Fabian Marozsan, der dyster senere torsdag aften.

Miami Open rangerer hos kvinderne som en WTA 1000-turnering og hos herrerne som en ATP Masters 1000-turnering. Hos begge er det niveauet lige under grand slamturneringer og sæsonfinalen.

.