Sinner nyder "sjov" rivalisering med Alcaraz trods Indian Wells-nederlag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Sinner nyder "sjov" rivalisering med Alcaraz trods Indian Wells-nederlag
Sinner's sejrsstime er forbi
Sinner's sejrsstime er forbiReuters
Jannik Sinner (22) sagde, at han ser frem til at kæmpe mod Carlos Alcaraz (20) i de kommende år, selv efter at have tabt til spanieren i en spændende tresætssemifinale i Indian Wells natten til søndag.

Den forsvarende mester Carlos Alcaraz måtte grave dybt for at slå den formstærke italiener, som kom ind til kampen ubesejret i denne sæson og med en sejrsstime på 19 kampe, der går tilbage til sidste år.

Alcaraz og Australian Open-vinderen Sinner er nu 4-4 i de indbyrdes opgør.

"Det gør tingene rigtig sjove, ikke?" sagde Sinner til journalisterne efter kampen.

"Måske er der en dag, hvor en af os vinder tre, fire gange i træk. Så må modstanderen eller den anden prøve at tilpasse sig lidt og prøve helt nye ting."

"Måske går det helt galt, så man taber 6-1 6-1, eller hvad ved jeg. Men jeg synes, det er godt at se for mig, og så prøver jeg at vokse i fremtiden."

Tennissporten har ledt efter nye rivaler, siden Roger Federer trak sig tilbage i 2022, og Rafael Nadal forventes at være i gang med sin sidste sæson, hvilket kun vil efterlade Novak Djokovic fra Big Three-æraen.

De bekymringer er blevet mindre af, at Sinner, der er nummer tre på verdensranglisten, og Alcaraz, der er dobbelt Grand Slam-mester, er kommet til.

Sinner sagde, at han nød sin tid på centercourten i den californiske ørken, selv om han tabte 1-6, 6-3, 6-2 i en kamp, der bød på flere halsbrækkende dueller i den turnering, som mange betragter som den vigtigste uden for de fire Grand Slams.

"Det her er et af de bedste steder at spille tennis, ikke?" sagde Sinner.

"Fyldt stadion. To unge spillere, der gør deres bedste. Det er sjovt at spille der."

"Man vil helt sikkert gerne vinde, men der vil være lejligheder i fremtiden, hvor man vinder nogle og taber nogle. Det er der ikke noget at gøre ved."

"Det vigtigste er, at man giver sig 100 %, og det har jeg gjort i dag."