Skadesplagede Kyrgios melder afbud til Australian Open: Det knuser mit hjerte

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Skadesplagede Kyrgios melder afbud til Australian Open: Det knuser mit hjerte

Nick Kyrgios deltog i 2023 ikke i én eneste grand slam. I 2024 starter det ikke meget bedre for den 28-årige australier.
Nick Kyrgios deltog i 2023 ikke i én eneste grand slam. I 2024 starter det ikke meget bedre for den 28-årige australier. Profimedia
Tennisstjernen Nick Kyrgios meddeler lørdag, at han ikke kommer til at deltage ved grand slam-turneringen Australian Open, der finder sted til januar i hjemlandet Australien.

Den 28-årige blev opereret i knæet i januar og har siden måtte droppe planerne om at deltage i Wimbledon, da han rev et ledbånd i sit håndled over.

I november sagde Kyrgios, at meget skulle gå op i en højere enhed, for at han ville blive klar til at spille grand slam på hjemmebane.

Og lørdag bekræfter han altså, at det ikke bliver i denne omgang.

"Det er en meget skuffende tid for mig, men jeg kommer ikke til at være i stand til at konkurrere ved Australian Open i 2024," skriver Kyrgios på abonnementsplatformen OnlyFans, som han sluttede sig til i sidste uge.

"Det knuser selvfølgelig mit hjerte. Jeg har haft så mange fantastiske minder der, og jeg vil bare rigtig gerne tilbage til at spille mit bedste spil og gøre det godt, og jeg har brug for lidt mere tid."

Han skriver også, at han kommer til at være til stede ved Australian Open, hvor han blandt andet skal kommentere kampe.

Australian Open finder sted fra 14. til 28. januar i Melbourne.

Aryna Sabalenka skal forsvare sin titel på kvindesiden, mens Novak Djokovic vandt mændenes turnering sidste gang.

Rafael Nadal gør også comeback ved turneringen. Han har ikke spillet siden Australian Open tidligere i år på grund af en hofteskade.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki har fået et wildcard til turneringen, som hun vandt i 2018.

Også danske Holger Rune spiller med ved årets første grand slam.