Suveræn schweizer nærmer sig fire World Cup-kugler

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Suveræn schweizer nærmer sig fire World Cup-kugler
Lara Gut-Behrami gjorde også en god figur i Are.
Lara Gut-Behrami gjorde også en god figur i Are.AFP
Skiløberen Lara Gut-Behrami er på vej mod en overvældende triumf i den alpine World Cup.

Efter sin tredjeplads i storslalom i Åre, Sverige, går den schweiziske løber ind til det sidste løb i denne disciplin ved finalen i Saalbach-Hinterglemm næste lørdag med en føring på 95 point. Lara Gut-Behrami fører også den samlede World Cup samt disciplinranglisterne i styrtløb og super-G.

I Åre var Gut-Behrami 0,40 sekunder efter Federica Brignone fra Italien, men hun har stadig en næsten uindtagelig føring på storslalom-ranglisten. En 15. plads i finaleløbet er nok til at vinde den lille krystalkugle.

Da svenske Sara Hector rykkede op på andenpladsen, 0,07 sekunder foran World Cup-dominanten, har Brignone stadig en matematisk chance - men kun hvis hun også vinder finalen, og Gut-Behrami scorer nul.

Lena Dürr sluttede på en 24. plads i en af sine sjældne starter i storslalom og opnåede dermed sit bedste resultat i denne disciplin i fire år. Efter fire ugers pause fra konkurrence er Münchens hovedfokus på slalom på søndag, hvor superstjernen Mikaela Shiffrin også gør comeback til World Cup efter syv ugers skadespause. Emma Aicher missede finalen blandt de 30 bedste med 0,03 sekunder.

Shiffrin skadede sit knæ den 26. januar i Cortina d'Ampezzo. Den tvungne pause betød, at hun mistede sine chancer for at vinde den samlede og storslalom World Cup. Derimod fører den 28-årige fortsat slalom-ranglisten.