Skaarup og Astrup møder danmarksmestre i EM-finale

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Skaarup og Astrup møder danmarksmestre i EM-finale
Skaarup og Astrup møder danmarksmestre i EM-finale
Skaarup og Astrup møder danmarksmestre i EM-finaleProfimedia
Danmark vinder søndag guld og sølv i herredouble ved EM i badminton i tyske Saarbrücken.

Det blev afgjort allerede lørdag, hvor Kim Astrup og Anders Skaarup levede op til deres markante favoritværdighed og slog englænderne Ben Lane og Sean Vendy 21-19, 21-7.

Herefter var det blot et spørgsmål om, hvilket dansk par der står på den anden side af nettet søndag, og det bliver danmarksmestrene Andreas Søndergaard og Jesper Toft.

Duoen fik således skovlen under andenseedede Frederik Søgaard og Rasmus Kjær med 21-15, 21-16 efter en solid og kontrolleret indsats.

Toft og Søndergaard vandt i februar DM-titlen, men rangerer til dagligt blot som det fjerdebedste danske par og er nummer 44 i verden.

Søgaard og Kjær er til sammenligning nummer 17 på verdensranglisten, mens finalemodstanderne Astrup og Skaarup er nummer 4.

Allerede lørdag aften kan den danske guldhøst blive udbygget til to, når den topseedede mixeddouble, Mathias Christiansen og Alexandra Bøje, møder det franske par Thom Gicquel og Delphine Delrue i finalen.

Også i herresingle er der gode chancer for dansk guld. Viktor Axelsen og Anders Antonsen, der er seedet som henholdsvis et og to, spiller lørdag aften semifinaler.

Søndagens damefinaler bliver til gengæld helt uden dansk deltagelse.

Den sidste damedouble røg ud allerede i kvartfinalerne, og Julie Dawall Jakobsen tabte som sidste damesingle lørdag til førsteseedede Carolina Marin fra Spanien i sin semifinale.