Ukendte navne kan få ansvaret for dansk succes ved Thomas og Uber Cup

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ukendte navne kan få ansvaret for dansk succes ved Thomas og Uber Cup

Ukendte navne kan få ansvaret for dansk succes ved Thomas og Uber Cup
Ukendte navne kan få ansvaret for dansk succes ved Thomas og Uber CupProfimedia
Ud over store stjerner som Viktor Axelsen og Anders Antonsen er der også blevet til plads til tre mulige debutanter, når herrernes badmintonlandshold spiller Thomas Cup, der er herrernes prestigefyldte hold-VM.

Således er Magnus Johannesen, Rasmus Kjær og Jesper Toft alle mulige Thomas Cup-debutanter.

Mens både Johannesen og Kjær var med til at vinde guld ved EM for herrehold i februar, kan det blive første gang i karrieren, at Toft trækker den røde trøje over hovedet som senior.

"Jeg er virkelig overrasket over at være udtaget, men jeg er også sindssygt glad for at få chancen for at rejse med de store navne, som er i truppen", siger Jesper Toft i en pressemeddelelse fra Badminton Danmark.

Ved det seneste Thomas Cup i 2022 vandt Danmark bronze, og målsætningen er igen at få en medalje om halsen. Men det bliver svært, da konkurrencen er hård, understreger landstræner Kenneth Jonassen.

"På papiret ser det godt ud for os, og vi ser os selv som et af otte hold, der kan gå hele vejen, men der er mange om buddet. Derfor har vi udtaget et hold, hvor vi både har muligheden for at køre de sikre valg og muligheden for at overraske."

"Erfaringen viser, at hvis man skal have en succesfuld kampagne, er der store chancer for, at alle spillere i løbet af mesterskabet kommer i spil, og det har vi taget med i vores overvejelser", siger Jonassen.

Også på kvindernes hold, der samtidig spiller Uber Cup, er der en mulig debutant i skikkelse af Christine Busch.

Thomas og Uber Cup spilles fra 27. april til 5. maj i Chengdu. Det er femte gang, at Kina afholder Thomas og Uber Cup.

Ved Thomas og Uber Cup spilles der tre singlekampe og to doublekampe i hver holdkamp.