Schmeichel rundede milepæl: Det er kun et komma, ikke et punktum

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Schmeichel rundede milepæl: Det er kun et komma, ikke et punktum
Kasper Schmeichel og Yussuf Poulsen efter venskabslandskampen mellem Danmark og Schweiz i Parken
Kasper Schmeichel og Yussuf Poulsen efter venskabslandskampen mellem Danmark og Schweiz i ParkenLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Kasper Schmeichel måtte tage et par dybe vejrtrækninger i målet, da landskampen mod Schweiz blev fløjtet op.

Målmanden rundede sin landskamp nummer 100 for Danmark lørdag aften, hvor 37-årige Schmeichel gik på banen til 0-0-kampen mod Schweiz med sine børn og blev hyldet i Parken.

Det var en oplevelse, der ikke lige går i glemmebogen for den rutinerede landsholdsmålmand.

"Jeg må indrømme, at følelserne kriblede lidt i mig lige til at starte med i kampen. Der skulle jeg lige tage et par dybe indåndinger, for der var en kamp, der skulle spilles", siger Kasper Schmeichel.

"Det var et kæmpe øjeblik for mig og hele min familie, og jeg havde en masse mennesker med på stadion til kampen. Det var både min familie, venner og tidligere trænere, som jeg gerne ville have med, fordi de alle har været med hele vejen."

I den nuværende landsholdstrup er der to andre spillere, der allerede er i den fornemme klub af spillere, der har rundet 100 landskampe.

Anfører Simon Kjær er den med flest landskampe på cv'et i form af sine 131 kampe, mens Christian Eriksen har 127 kampe med i rygsækken.

Eriksen har været med på en stor del af rejsen med Schmeichels 100 landskampe, og den danske nummer ti nåede også at lykønske Schmeichel med hæderen.

"Det er pissefedt for Kasper, og jeg nåede også lige at sige velkommen i klubben til ham. Han har kæmpet hårdt for det, og jeg under ham det helt vildt", siger Eriksen.

"Han er en god mand og en god fodboldspiller. Han er både god for holdet, men også en god person ved siden af."

Selv om dåbsattesten siger 37 år, har tanken om et landsholdsstop i nærmeste fremtid på ingen måde strejfet Kasper Schmeichel, der øjner endnu flere kampe.

"Det er en fornøjelse at være med i Christian og Simons klub. Det er en fornem klub at have rundet 100 kampe, men det er et komma og ikke et punktum", siger Schmeichel.