SLUT: Danmark 0-0 Schweiz - Live opdatering: Sådan forløb kampen i Parken

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
SLUT: Danmark 0-0 Schweiz - Live opdatering: Sådan forløb kampen i Parken
Opdateret
LIVE: Danmark - Schweiz - Hård styrkeprøve for Hjulmands tropper
LIVE: Danmark - Schweiz - Hård styrkeprøve for Hjulmands tropperProfimedia
Kasper Hjulmand har været under kraftig beskydning i optakten til landskampen mellem Danmark og Schweiz. Følg Flashscores live-dækning og se om Danmark formår at tanke selvtillid før EM-slutrunden.

Klik her for at opdatere:

Kampanalyse: Både Danmark og Schweiz kunne forlade Parken med skindet på næsen efter en kamp, hvor det næsten på forhånd så ud som om holdene havde aftalt at spille uafgjort. Begge hold var rigtig godt defensivt organiseret, men der manglede i den grad nerve og tempo i kampen, og det var tydeligt, at der ikke stod noget på spil for de to mandskaber. 

Danmark kom tættest på at bryde dødvendet, da den schweiziske 3. keeper i 2. havleg måtte diske op med en flot redning, da Christian Eriksen flot skruede bolden rundt om den schweiziske mur på et frispark. Schweizerne havde deres bedste forsøg kort før pausen, da Dan Ndoye skar ind i banen og afsluttede fra en spids vinkel, dog uden for alvor at teste Peter Schmeichel. 

90.min +4: Dommeren fløjter af for sidste gang, det slutter målløst i Parken

90 min: Shaqiri skruer et farligt frispark ind i det danske felt, hvor Fabian Schär og Remo Freuler lige akkurat ikke kan nå frem til alt held for Schmeichel.

85 min, Udskiftning: Schweiz foretager en udskiftning. Kevin Mbabu erstatter Dan Ndoye.

Det har bestemt ikke været den mest opløftende forestilling i Parken
Det har bestemt ikke været den mest opløftende forestilling i ParkenLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

83 min, Udskiftning: Danmark foretager en tredobbelt udskiftning. Pierre-Emile Højbjerg går ud til fordel for Mathias Jensen, mens Kasper Dolberg erstatter Rasmus Højlund. Også Elias Jelert kommer ind og afløser Victor Kristiansen.

79 min: Danmark har fået mere greb om kampen i slutfasen, og det fører til lidt småspil omkring kanten af det schweiziske felt, hvor bolden til sidst falder for fødderne af Morten Hjulmand, der skyder højt over målet.

75 min. Udskiftning: Xherdan Shaqiri erstatter Rubén Vargas, mens Michel Aebischer kommer ind i stedet for Denis Zakaria, der fik en skade.

71. min: Morten Hjulmand snyder den schweizisk offside-fælde med en fin indenoms-stikning til Rasmus Højlund, men Højlund kommer for langt ud i siden, og skyder over på en ellers lovende chance.

66. min: Udskiftning: Renato Steffen og Zeki Amdouni kommer ind i stedet for Noah Okafor og Silvan Widmer.

65 min: Udskiftning: Simon Kjær har fået en skade i baglået og må lade sig udskifte med Victor Nelsson

Danmark skifter ud
Danmark skifter udLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

61 min: Danmark bliver noteret for sit farligste forsøg, da Christian Eriksen sparker et fremragende frispark over den schweiziske mur, men Yvon Mvogo holder kampen målløs med en flot redning

59. min. Udskiftning: Danmark foretager to udskiftninger. Yussuf Poulsen går ud til fordel for Jonas Wind mens Morten Hjulmand erstatter Thomas Delaney

55 min: Schweizerne har indtil nu siddet på 55% af boldbesiddelsen i kampen

49. min: 2. halvleg er startet som den første sluttede med et schweizisk mandskab, der uhindret kan spille bolden rundt mod et passivt dansk mandskab, der er gået voldsom ned i kadence efter en lovende start.

46. min: 2. Halvleg er sat i gang. Ingen af holdene har foretaget udskiftninger i pausen.

Halvlegsupdate: Danmark startede lovende lovende og satte et godt pres på schweizerne i det første kvarter, dog uden at blive rigtigt farlige. Danmark kom efter et hjørnespark fra Christian Eriksen frem til sin bedste chance, da Joachim Andersen headede bolden tilbage på tværs af feltet, men Rasmus Højlund kunne ikke få drejet den i mål. 

Schweizerne kom gradvist bedre med i kampen og kombinerede sikkert, og de fik testet Kasper Schmeichel, da Dan Ndoye trykkede af fra en spids vinkel i en temmelig chancefattig og lidt skuffende første halvleg. 

45 min + 4. Dommeren fløjter til pause

45 min. Gult kort - Joachim Andersen kommer hårdt og klodset ind i en duel med Ndoye og får fortjent et gult kort.

41 min: Schweizerne har været sjældne gæster på den danske halvdel, men Kasper Schmeichel tvinges i aktion, da wingbacken Dan Ndoye dribler ind i banen og trykker af fra en spids vinkel, men Schmeichel har fuld kontrol over situationen.

37 min: Udskifting: Yann Sommer må forlade banen med en skade og bliver erstattet med schweizernes 3.keeper Yvon Mvogo,

Yann Sommer ligger skadet på grønsværen
Yann Sommer ligger skadet på grønsværenLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

35 min: En lang aflevering fra Kasper Schmeichel overrasker schweizerne og er lige ved nå frem til en fri Rasmus Højlund før Yann Sommer kommer ud og sparker bolden væk

29 min: Parkens grønsvær ser for en gangs skyld velplejet ud i aften, til gengæld er støtten fra tribunerne til at overse. Som om de danske fans er gået på Påskeferie trods lovende dansk spil

23 min: Danmark meget tæt på at bringe sig i front, da Joachim Andersen fra Christian Eriksens hjørnespark header bolden tilbage i feltet, men Højlund kan akkurat ikke komme til at styre bolden over stregen, og schweizerne får clearet bolden.

18 min: Joachim Mæhle udfordrer den schweiziske wingback, og er tæt på at slippe fri, Men Yann Sommer er vågen og kommer ud og snapper bolden før Mæhle kan finde Rasmus Højlund.

15 min: Danmark tilspiller sig kampens første hjørnespark, hvor vi virkelig kan true schweizerne med et væld af høje spillere, men Fabian Schär får headet Christian Eriksens indlæg væk.

Remo Freuler (8) fra Schweiz og Thomas Delaney (8)
Remo Freuler (8) fra Schweiz og Thomas Delaney (8)Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

9. min: En fejl i opspillet af Jannik Vestergaard fører til at Schweiz får deres første farlige angreb, men Simon Kjær får clearet et indlæg fra Remo Freuler

3. min: Danmark har fået en lovende start på kampen, har domineret boldbesiddelsen og har lagt et fornuftigt pres på de schweiziske gæster i indledningen af kampen.

1. min: Kampen er fløjtet i gang

Kl. 19.55 - De to hold kommer på banen til nationalmelodierne

Kl. 19.52 - Den gamle garde er tilbage på fodboldlandsholdets midtbane.

Trekløveret Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney og Christian Eriksen får tiltrængt spilletid, når Danmark lørdag aften åbner landskampsåret med en testkamp mod Schweiz i Parken.

De tre spillere skal udgøre den centrale midtbane i landsholdets 3-5-2-formation.

Danmarks holdopstilling ser ud som følger (3-5-2):

Kasper Schmeichel - Joachim Andersen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard - Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Victor Kristiansen - Yussuf Poulsen, Rasmus Højlund.