Ronaldo er suspenderet i én kamp efter upassende gestus

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ronaldo er suspenderet i én kamp efter upassende gestus

Cristiano Ronaldo går glip af Al-Nassrs næste kamp.
Cristiano Ronaldo går glip af Al-Nassrs næste kamp.Profimedia
Den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo er blevet suspenderet i én kamp, efter at han tilsyneladende lavede en upassende gestus, da hans klub, Al-Nassr, vandt 3-2 over Al Shabab søndag.

Det oplyser Den Disciplinære og Etiske Komité ved det saudiarabiske fodboldforbund, SAFF.

Efter slutfløjtet søndag fangede videoer, der senere er delt på sociale medier, Ronaldo, der fører hånden op til øret, hvorefter han senere flere gange flyttede sin hånd frem og tilbage foran sit skridt.

Handlingen var tilsyneladende rettet mod modstanderholdet Al Shababs fans.

I baggrunden kan man høre, at der bliver råbt "Messi" med henvisning til Ronaldos argentinske rival, Lionel Messi.

Komitéen siger, at den 39-årige skal betale en bøde på 10.000 saudiarabiske riyals, hvilket svarer til omkring 18.300 kroner, til SAFF og 20.000 riyal til Al-Shabab.

Sidstnævnte bøde, der svarer til omkring 36.700 kroner, skal gå til at betale udgifterne til behandling af klagen over Ronaldos opførsel.

Det bliver ikke muligt for Ronaldo at anke afgørelsen.

Det er ikke første gang, at 39-årige Ronaldo har fået kritik for sin opførsel Saudi-Arabien.

I april sidste år greb han tilsyneladende om sine kønsdele, da han var på vej i spillerboksen efter en ligakamp mod Al Hilal, hvor Al-Nassr tabte 2-0.

Tidligere i februar samlede Ronaldo et Al Hilal-tørklæde, der blev kastet mod ham fra tilskuerpladserne, op, puttede det ned i sine shorts og kastede det væk, da han gik mod tunnelen.

Ronaldo, der kom til Al-Nassr i slutningen af 2022, ligger øverst på den saudiarabiske ligas topscorerliste med 22 mål i 20 kampe i denne sæson.

Søndag scorede han på straffespark i kampens 21. minut.

Al-Nassr næste kamp er fredag. Den spilles mod Al Hazm, der ligger nederst i den bedste saudiarabiske liga. Al-Nassr ligger nummer to i den saudiarabiske liga.