Real Madrid banker ubesejrede Girona i spansk topbrag

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid banker ubesejrede Girona i spansk topbrag

Real Madrid banker ubesejrede Girona i spansk topbrag
Real Madrid banker ubesejrede Girona i spansk topbragProfimedia
Girona har været sæsonens helt store overraskelse i spansk fodbold, men lørdag stoppede opturen for en stund.

I en direkte duel om førstepladsen i La Liga blev Girona på hjemmebane besejret af Real Madrid, der vandt med 3-0.

Værterne satte straks fra start gæsterne fra hovedstaden under et intenst pres, men større individuel kvalitet hos Real Madrid-spillerne blev afgørende i det historisk set usædvanlige topmøde.

Joselu gjorde det til 1-0 efter et kvarter, da angriberen inde foran mål blot skulle sætte foden på en genial tværpasning fra Jude Bellingham. Med en skruet yderside lagde englænderen bolden ind til Joselu.

Real Madrid gjorde det hurtigt efter til 2-0 på et hovedstød fra Aurelien Tchouameni efter et hjørnespark. Girona-forsvareren Daley Blind slap sin markering, så franskmanden stod fri og nemt kunne øge føringen.

Generelt havde 33-årige Blind ikke den bedste aften i det nordøstligste hjørne af Spanien.

Girona - Real Madrid Spillernes karakterer
Girona - Real Madrid Spillernes karaktererFlashare

Efter en halv time kunne hollænderen slet ikke komme op i fart, og det gav Bellingham en friløber fra midten af banen. Paulo Gazzaniga i Girona-målet gættede dog rigtigt på Real Madrid-profilens afslutning.

Englænderen kom på måltavlen med 20 minutter tilbage, efter at Girona mistede bolden langt fremme på banen, og gæsterne slog kontra.

Det gav en skudmulighed til Joselu, som dog fik sit forsøg blokeret, men bolden sprang hen til Jude Bellingham, der flugtede den i mål til 3-0. Med seks scoringer i denne sæson er han ligatopscorer.

To minutter inde i overtiden fik Real Madrids Nacho Fernandez direkte rødt, efter at han havde kastet sig gennem luften med støvleknopperne forrest ind i en Girona-spiller.

Den voldsomme tackling fik temperamentet i gang hos flere spillere, og dommeren så sig nødsaget til at stange to advarsler ud.

Real Madrid overtager med sejren førstepladsen i La Liga med 21 point efter otte spillerunder.

FC Barcelona har 20 point på andenpladsen efter en sejr fredag over Sevilla. Girona, der lå nummer et forud for ottende spillerunde, har 19 point på tredjepladsen.