Rashford efter stor United-triumf: En kæmpe kamp i klubbens historie

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Rashford efter stor United-triumf: En kæmpe kamp i klubbens historie
Opdateret
Rashford og Christian Eriksen efter den dramatiske sejr.
Rashford og Christian Eriksen efter den dramatiske sejr.AFP
Efter et voldsomt drama slog Manchester United ærkerivalerne Liverpool med 4-3 i den forlængede spilletid af kvartfinalen i FA Cuppen.

At slå rivalerne ud i sådan en kamp og nu være klar til semifinalerne i den engelske cupturnering bliver skrevet direkte ind i klubbens historiebøger.

Det siger Manchester Uniteds Marcus Rashford til ITV efter 4-3-dramaet.

"Hvis man bare lyttede til larmen på stadion, ved man, hvor stor en kamp det var.Det her er en kæmpe kamp i Manchester Uniteds historie," siger Rashford.

Manchester United har ikke ramt topniveau i denne sæson og er på femtepladsen i Premier League, mens holdet skuffede fælt og røg ud af Champions League allerede i gruppespillet, i samme gruppe som FC København gik videre fra.

Derudover har Rashford rent personligt også haft mange udsving i sæsonen med kun syv mål i ligaen, men alt det overskygges af braget mod Liverpool søndag aften.

"Jeg har ikke haft den sæson, jeg ønskede, men det er aftener som disse på Old Trafford, det hele handler om. Nu skal vi have noget ud af den her sæson," siger offensivspilleren med øjnene rettet mod jagten på FA Cup-trofæet.

Liverpool-cheftræner Jürgen Klopp ærgrer sig over nederlaget, der blev en realitet i det sidste minut af den forlængede spilletid, hvor Uniteds Amad Diallo sænkede den tyske træners mandskab.

"Vi havde så mange chancer til at dræbe kampen, da vi var foran med 2-1. Vi var tæt på både i ordinær tid og i forlænget spilletid. Vi tabte kampen, men jeg kan ikke bede om mere," siger træneren til ITV.

Ifølge Klopp var det et fysisk udmattet Liverpool-hold, der røg ud til Manchester United, men set fra trænerens perspektiv har Liverpool også haft en hårdere sæson indtil videre sammenlignet med søndagens modstander.

Liverpool gik hele vejen i den engelske Liga Cup og vandt finalen mod Chelsea i februar. Desuden er Liverpool med i knockoutfasen i Europa League i dette forår, mens Manchester United er helt ude af europæisk fodbold efter klubbens exit i gruppespillet.

"Vi har haft en langt mere intens sæson indtil videre. Det ved alle, og man skal bare tælle kampene sammen. Kampen mod United var fysisk rigtig hård for os," siger Klopp.

Manchester United møder i FA Cuppens semifinale turneringens overraskelse Coventry fra den næstbedste engelske række.

I det andet opgør er det storklubberne Manchester City og Chelsea, der støder sammen. De opgør spilles 20. og 21. april.