Problemerne vil ingen ende tage for Solbakken: Norge buhet ud på hjemmebane

Problemerne vil ingen ende tage for Solbakken: Norge buhet ud på hjemmebaneProfimedia
Skuffelserne fortsatte for Ståle Solbakkens Norge, da de på hjemmebane fredag aften måtte lægge ryg til et skuffende nederlag på 2-1 mod Tjekkiet og efterfølgende blev buhet ud af stadion.

Det var ellers hjemmeholdet, der havde overtaget fra start i fredagens kamp. Efter at have givet flere eksempler på sin sublime teknik i kampens start, scorede den 20-årige Oscar Bobb et sublimt mål efter 19 minutter.

Midtbanespilleren fra Manchester City driblede smukt forbi to tjekkiske spillere, inden han elegant satte bolden i mål fra tæt hold.

Den norske glæde skulle vise sig at blive kortvarig. Godt et kvarter senere fik midterforsvareren David Zima udlignet, da han umarkeret kunne heade bolden i mål fra fem meter til 1-1.

I anden halvleg havde Norge en række store chancer i starten af halvlegen. Erling Braut Haaland fik blandt andet chancen med et hovedstød fra tæt hold, men formåede ikke at overliste den tjekkiske målmand.

I stedet var det Tjekkiet, der scorede sejrsmålet fem minutter før slut, da Tjekkiet fik frispark fra godt 20 meter. Antonin Barak skruede bolden flot rundt om muren og ind bag Ørjan Håskjold Nyland.