Oliver Bjorkstrand stod for assist i Krakens sejr over Columbus Blue Jackets

Det går godt for Oliver Bjorkstrand i Seattle Kraken.
Det går godt for Oliver Bjorkstrand i Seattle Kraken.GREGORY SHAMUS/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Den danske NHL-spiller Oliver Bjorkstrand var endnu en gang kraftigt involveret i Seattle Krakens sejr natten til lørdag.

Danske Oliver Bjorkstrand stod for en assist, da Seattle Kraken slog Columbus Blue Jackets 4-2 fredag aften amerikansk tid i den amerikanske ishockeyliga NHL.

Jared McCann og Alex Wennberg scorede hver et mål og en assist, mens også Bjorkstrands holdkammerater Jordan Eberle og Brandon Tanev scorede for Seattle-holdet.

Philipp Grubauer stod for 21 redninger for holdet.

For Columbus scorede Patrik Laine og Adam Boqvist. De blev også begge noteret for en assist.

Der var altså tale om en målrig aften på isen.

Første periode skulle dog gå helt uden scoringer. Ti minutter inde i anden periode nettede Columbus Blue Jackets, hvorefter Bjorkstrands hold formåede at udligne tre minutter senere.

Det var her, danskeren gjorde sig gældende med en assist og dermed var med til at få holdet tilbage i kampen.

Under et minut senere kunne Kraken bringe sig foran 2-1.

Her var sejren dog ikke sikret endnu. Columbus scorede igen i tredje periode og udlignede dermed.

Kraken cementerede kort herefter sejren med yderligere to mål med henholdsvis 7 og 19 minutter spillet af tredje periode.