Leon Madsen mister føring i sidste sving og bliver toer

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Leon Madsen mister føring i sidste sving og bliver toer
Leon Madsen mister føring i sidste sving og bliver toer
Leon Madsen mister føring i sidste sving og bliver toer
Profimedia
Lige ved og næsten. Sådan var det for Leon Madsen, da han lørdag kørte med om sejren i det polske VM-grandprix i Gorzow.

Den danske speedwayprofil førte længe finalen og var på vej til at slutte en næsten fire år lang sejrstørke i VM-serien, men i sidste sving gik det galt.

Bartosz Zmarzlik fik kæmpet sig forbi, og polakken tog sejren for næsen af Madsen. Dermed udbyggede Zmarzlik, der er forsvarende verdensmester, sin føring i den samlede VM-stilling.

Leon Madsen kørte sig i semifinalen i overbevisende stil. Madsen endte med tredjeflest point af alle efter tre heatsejre og to tredjepladser.

Knap så godt gik det altså for Anders Thomsen og Mikkel Michelsen. Thomsen vandt sit første heat, men fik kun to point ud af de efterfølgende tre.

En sejr i femte og sidste heat kunne have givet Thomsen en chance, men han blev treer, og så kunne han køre motorcyklen i garagen.

Mikkel Michelsen havde det svært. Efter kun at have fået et enkelt point i sine tre første heat var muligheden for avancement så godt som forduftet. Allerede inden Michelsens femte og sidste heat stod det klart, at det ikke ville blive til en semifinaleplads.

Leon Madsen var førstevælger i sin semifinale og tog inderbanen som sin startposition.

Madsen fik ikke den bedste start, men formåede at kæmpe sig frem som nummer to. Den plads holdt han fast i, og så var finalebilletten i hus.

I finalen skulle Madsen vælge startposition som nummer tre. Danskeren tog yderbanen.

Madsen kom godt fra land, men svenske Frederik Lindgren røg ned i første sving, og så skulle der en omstart til.

Igen lagde Madsen stærkt ud. Danskeren tog føringen og styrede mod sejr. Men på næstsidste omgang røg Jason Doyle af sin motorcykel, og igen måtte finalen startes forfra.

Australske Doyle blev diskvalificeret, og så havde Madsen kun to at kæmpe om sejren med.

Tredje gang så ud til at være lykkens gang for danskeren, der tog føringen efter første sving. Madsen blev presset hårdt af Bartosz Zmarzlik, men så længe ud til at klare frisag.

Til sidst susede polakken dog forbi, og så måtte Madsen tage til takke med andenpladsen.