Den danske speedwayprofil Rasmus Jensen får wildcard til grandprix i Vojens

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Den danske speedwayprofil Rasmus Jensen får wildcard til grandprix i Vojens
Rasmus Jensen får wildcard til grandprix i Vojens
Rasmus Jensen får wildcard til grandprix i VojensProfimedia
Den danske speedwaykører Rasmus Jensen er blevet tildelt et wildcard til speedwaygrandprixet i Vojens, der køres 16. september som et led i VM-serien.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

29-årige Rasmus Jensen har flere gange inden for det seneste år gjort sig positivt bemærket.

Han blev også tildelt et wildcard i Vojens sidste år, hvor han kørte sig til 12 point og var meget tæt på en plads i finalen. Samme år blev han dansk mester.

Jensen viste også storform tidligere på sommeren i år, da han var Danmarks bedste kører ved hold-VM.

Han snuppede tre heatsejre og var stærkt medvirkende til, at Danmark efter et flot comeback fik bronze.

Efterfølgende sagde Jensen, at præstationen gav blod på tanden i forhold til at kvalificere sig til en fast plads i VM-serien.

"Ja, selvfølgelig. Det er det, jeg har drømt om, siden jeg var knægt, så det er stadig det, jeg arbejder henimod," sagde han.

I år er Leon Madsen, Mikkel Michelsen og Anders Thomsen faste kørere i serien. Thomsens sæson er dog forbi, efter at han styrtede slemt, fik hjernerystelse og brækkede venstre arm og fire ribben tidligere i august.

I Vojens får Mads Hansen og Benjamin Basso roller som henholdsvis første- og andenreserve.

Før feltet når til Vojens, køres en VM-afdeling i Cardiff 2. september. Med tre grandprixer tilbage fører polakken Bartosz Zmarzlik VM-serien. Leon Madsen er bedste dansker samlet som nummer syv.

Fredag 15. september lægger Vojens også bane til en VM-afdeling for U21-kørere. Her får Jesper Knudsen et wildcard, og kommer på banen sammen med Emil Breum, Esben Hjerrild og Nikolai Heiselberg, som har deltaget i hele serien.