Landsholdsprofiler forstår pibekoncert efter nulløsning mod Schweiz: Danskerne er kritiske

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Landsholdsprofiler forstår pibekoncert efter nulløsning mod Schweiz: Danskerne er kritiske
Pierre-Emile Højbjerg på pressemødet
Pierre-Emile Højbjerg på pressemødetLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
En pibekoncert spredte sig lørdag aften, da Danmarks 0-0-opgør mod Schweiz havde nået sin ende.

I de foregående 90 minutter blev de lidt mere end 30.000 fans i Parken ikke forkælet med den store underholdning og var i stedet vidner til en yderst chancefattig forestilling.

Fansenes reaktion og utilfredshed over resultatet møder forståelse hos midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg.

"Det er et tegn på, at fansene regner med, at vi vinder på hjemmebane i Parken. Det er sådan set fair nok, at folk forventer, at vi vinder vores kampe, synes jeg".

"Folk vil se sejre og mål, og det var nok en kold fornøjelse for alle fansene at sidde og kigge på. Vi var ikke tilfredse med Schweiz-kampen, og vi har ting, vi skal forbedre. Det mest positive ved kampen var nok, at vi ikke lukkede nogen mål ind", siger Højbjerg.

Højbjergs midtbanekollega Thomas Delaney mener, at landsholdet har flere ting, som kan tages med videre trods 0-0 i opgør, der endte som en fuser og uden den store farlighed i angrebet.

"Danskerne er kritiske, og det er fint nok. Vi var heller ikke jublende lykkelige for kampen", siger Delaney.

"Schweiz er et rigtig godt hold med spillere i store klubber. Vi vil gerne skabe mere på hjemmebane, men det var en taktisk kamp. Det føltes som et spil skak på banen med to hold, der havde svært ved at presse hinanden".

Kampen var den første af fire testkampe før EM til sommer, og tirsdag venter Færøerne. Landsholdet kan godt tage lørdagens nulløsning med videre i teksten frem mod slutrunden i Tyskland, hvor Danmark er i indledende gruppe med Slovenien, England og Serbien.

"Det hele er jo en forberedelse til EM til sommer. Vi spillede mod en god modstander i Schweiz, der kan minde lidt om den kvalitet, der venter os til sommer", siger angriberen Jonas Wind.

"Det var en fin testkamp for os, og vi fik set os selv lidt an mod en god modstander. Det er lang tid siden, at vi har mødt et hold, der også gerne ville have bolden".

Både Thomas Delaney og Jonas Wind forlod mandag landsholdslejren forud for testkampen mod Færøerne grundet småskader. Det samme gjorde Simon Kjær og Kasper Schmeichel med samme begrundelse.

Mødet med Færøerne fløjtes op tirsdag klokken 20.15 på Brøndby Stadion.