Primoz Roglic viser storform kort før Vueltaen

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce
Primoz Roglic viser storform kort før Vueltaen
Primoz Roglic viser storform kort før Vueltaen
Primoz Roglic viser storform kort før VueltaenProfimedia
Mens Jonas Vingegaards form er lidt af et spørgsmålstegn før Vuelta a España, viser holdkammeraten Primoz Roglic gode ben, før det fra næste uge går løs i årets sidste grand tour.

Sloveneren endte lørdag som triumfator i det fem etaper lange løb Vuelta a Burgos, der for mange er optaktsløb til den store Vuelta.

33-årige Roglic kørte først over stregen på toppen af stigningen Lagunas de Neila med konkurrenterne med konkurrenterne Adam Yates fra UAE Emirates og Aleksandr Vlasov fra Bora-holdet umiddelbart bag sig.

Det var tredje gang på fem dage, at den tidligere skihopper stod som vinder efter en etape.

På 2. etape var han en del af det suveræne Jumbo-Visma, der slog alle konkurrenterne på holdtidskørslen. Dagen efter sejrede han på en bjergetape, og lørdag gentog han kunststykket.

Han vandt med henholdsvis 39 og 42 sekunder ned til netop Vlasov og Yates i klassementet.

Vueltaen begynder lørdag i næste uge, og Jumbo-Visma går ind til løbet med både Roglic og Vingegaard på holdkortet.

Det er endnu uvist, hvordan kortene præcis kommer til at blive fordelt på det hollandske hold, men både Roglic og Vingegaard er på forhånd udråbt som en del af favoritfeltet.

Vingegaard har ikke været til start i andet end gadeløb siden sejren i sommerens Tour de France. Her blev sidst etape kørt 23. juli.

Roglic vandt tidligere på året Giro d'Italia og har siden bygget op mod Vueltaen.