Etapeprofil Les Gets les Portes du Soleil - Saint-Germain Mont-Blanc: Få dagens vindertip

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Etapeprofil Les Gets les Portes du Soleil - Saint-Germain Mont-Blanc: Få dagens vindertip

Sikke en søndag!
Sikke en søndag! AFP
Feltets eventyr i Alperne fortsætter denne søndag med en række bjergpas og en frygtindgydende topafslutning. En dag, der meget vel kan blive udslagsgivende i klassementet.

Les Gets les Portes du Soleil - Saint-Germain Mont-Blanc (179 km)

Ruten på 15. etape
Ruten på 15. etapeTour de France

Lørdag bød på en spændende dag i Alperne, og hvis du kunne lide det, så vil du elske søndagens etape.

Mellem Cluses og La Roche-sur-Foron er der en lille smule flad vej. Alt andet er op ad bakke eller ned ad bakke. Efter en spurt i Bluffy bliver stigningerne hårde: Col de la Forclaz de Montmain (7,2 km og en gennemsnitlig stigning på 7,3 %), Col de la Croix Fry (11,3 km med en gennemsnitlig stigning på 7 %), Col des Aravis (en kort kategori 3-stigning), Côte des Amerands og til sidst stigningen til Saint-Gervais-les-Bains (7 km med en gennemsnitlig stigning på 10,9 %).

Fra mountainbikernes mekka til foden af Mont Blanc lover denne etape et førsteklasses underholdning med en række svære stykker og en afslutning på op ad. Det er en perfekt mulighed for at indhente noget, konsolidere sig ... eller miste den gule trøje.

Dagens Flashscore-favorit: Sepp Kuss

Holdkammeraten til Jonas Vingegaard vil ikke have en god udgang til et udbrud. På den anden side ville det ikke være overraskende at se hans leder Jonas Vingegaard kæmpe med Tadej Pogacar. Amerikaneren, der var meget i fokus i Giroen, hvor han reddede dagen for Primoz Roglic, har stadig gode ben her i juli måned, og ligesom Carlos Rodríguez kan han drage fordel af duellen mellem favoritterne og muligvis vinde en etape. Det kan dog også være, at Sepp Kuss skal sidde og passe på Jonas Vingegaard.