Cavendish kan være tilbage i sadlen om nogle uger

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Cavendish kan være tilbage i sadlen om nogle uger

Cavendish kort efter styrtet
Cavendish kort efter styrtetPhoto by Thomas SAMSON / AFP
Det forpinte og nedslåede ansigtsudtryk, Mark Cavendish efter et styrt forlod årets Tour de France med, er væk, i den video den britiske sprinter har lagt på Instagram.

Ganske vist var der som forventet tale om et brækket kraveben, men prognosen for at vende tilbage har bragt noget lys tilbage hos Cavendish.

"Det vil tage lidt længere tid end de normale par uger for et kraveben grundet de skruer, jeg har i forvejen fra en tidligere skade. Men det handler stadig kun om et antal uger - så glade dage", skriver han i opslaget til videoen.

Tv-billederne viste en forpint Cavendish liggende og siddende på vejen efter et styrt i feltet på 8. etape, i hvad der skulle være hans sidste Tour de France.

Med 34 Tour-etapesejre deler han rekorden med legenden Eddy Merckx, og han jagtede således at slå rekorden i sin afskeds-Tour.

Efterfølgende var hans hold, Astana, ude og sige, at man håbede, Cavendish måske kunne være fristet af at tage et år mere og give rekordjagten et skud mere i 2024.

Det forholder briten sig ikke til i opslaget, hvor han nøjes med at takke for støtten efter styrtet og ellers konstatere:

"Nu er det tid til genoptræning. Lad os komme i gang!".

Cavendish blev nummer to i massespurten på 7. etape. Det blev det nærmeste han kom en etapesejr i årets udgave af verdens største cykelløb.

Tidligere i år vandt han sidste etape af Giro d'Italia.