Kyniske Dolberg bragte Anderlecht i front i livsvigtig sejr over bitre rivaler

Kyniske Dolberg bragte Anderlecht i front i livsvigtig sejr over bitre rivalerProfimedia
Anderlecht tog søndag et stort skridt mod den belgiske titel, da holdet, trods en mand i undertal i kampens sidste halve time, vandt 2-1 over deres bitre rivaler fra Royale Union.

Anderlecht, der havde Kasper Schmeichel, Anders Dreyer og Kasper Dolberg med fra start tog føringen efter kun 11 minutter, da Dolberg opsnappede en ripost i feltet, da Unions keeper Anthony Moris tabte bolden og bragte hjemmeholdet foran med en klinisk afslutning.

Momentum så dog ud til at skulle vende i anden halvleg, da Anderlecht fik udvist den unge stopper Zeno Debast, da han fik tildelt sit andet gule kort efter at have sendt en albue i hovedet på gæsternes Gustaf Nilsson, hvilket gav Royale Union et straffespark, som de sikkert eksekverede.

Efter 67 minutter valgte træner Brian Riemer så at sætte Thomas Delaney på banen i stedet for Anders Dreyer og syv minutter senere fik Anderlecht scoret sejrsmålet, da Francis Amuzu udnyttede et indlæg fra Killian Sardella til at sende hjemmeholdet i front.

Bruxelles-holdet fører rækken med tre point ned til Union med seks runder igen.