KIF Kolding henter rutineret venstrefløj i Skanderborg AGF Håndbold

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

KIF Kolding henter rutineret venstrefløj i Skanderborg AGF Håndbold

To gange Lars, Jørgensen og Christiansen, ved førstnævntes underskrift.
To gange Lars, Jørgensen og Christiansen, ved førstnævntes underskrift.KIF Kolding
Der er forstærkning på vej til KIF Kolding, der har fået en dårlig sæsonstart og ligger tredjesidst i Herre Håndbold Ligaen efter bare en sejr i de første seks kampe. Det drejer sig om 31-årige Lars Jørgensen, der skifter på en tre-årig aftale fra Skanderborg AGF Håndbold.

Fløjspilleren, der i sidste sæson scorede 82 mål i ligaen, havde været de seneste seks sæsoner i Skanderborg AGF, men rykker altså nu sydpå langs den jyske højderyg.  Dog først fra sommeren 2024.

”Vi har i Lars Skaarup fundet den direkte afløser for Bjarke Christensen på venstre fløj. Vi er overbeviste om at Skaarup tilføjer masser af rutine til positionen i samspil med unge Frederik Bay.” udtaler sportsdirektør Lars Christiansen i forbindelse med skiftet til klubbens hjemmeside.Også spilleren selv føler, at det var på tide at prøve noget nyt for ham, og ser frem til stemningen i Kolding.

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til KIF Kolding. jeg føler det er det helt rigtige tidspunkt at skifte videre i min karriere. Jeg ser frem til at bidrage med en fart, mål samt udstråle en masse energi. Sidst men ikke mindst er der altid god opbakning i Sydbank Arena, så jeg glæder mig til at spille foran alle fansene og være med til at hente en masse point” siger Lars Skaarup.

Som nævnt står han for en større udfordring med et kriseramt Kolding, der kun har tre point, og blot to hold under sig i ligaen.