Jesper Jensen forventer fejl af VM-prægede profiler

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jesper Jensen forventer fejl af VM-prægede profiler

Jesper Jensen formoder, at der blive træthedstegn at spore i Esbjerg-holdet.
Jesper Jensen formoder, at der blive træthedstegn at spore i Esbjerg-holdet.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Der er gået mindre end to uger, siden verdens bedste kvindelige håndboldspillere kæmpede om medaljer ved VM i Herning. Men fredag melder hverdagen sig for alvor for mange af de spillere, der tjener deres løn i danske klubber.

Her begynder Final 4-stævnet i pokalturneringen, og semifinalerne byder på et vaskeægte brag, når de seneste års to bedste danske klubber, Team Esbjerg og Odense Håndbold, brager sammen.

Landstræner Jesper Jensen er tilbage i rollen som esbjergensisk klubtræner, og han regner med, at kampen vil være præget af, at spillerne først for nylig er kommet tilbage fra VM.

"Kampe mod Odense er altid megasvære. Det er et hold, der altid kommer blæsende med en masse kvalitet og med mange gode spillere, så der er meget at holde øje med."

"Man skal næsten holde øje med alt hos dem. De har også spillere, der er kommet hjem fra VM, hvor de har spillet godt, men det er den første kamp efter en slutrunde. Derfor handler det for os om at finde ro og at acceptere, at der kommer fejl."

"Det kommer ikke til at sidde lige i skabet, men det vil det heller ikke gøre for Odense," siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse fra Team Esbjerg.

Tilskuerne i Esbjerg kommer ikke til at opleve Kathrine Heindahl, der blev knæskadet i Danmarks semifinalemøde med Norge og er ude i flere måneder.

Til gengæld er norske profiler som Henny Reistad og Nora Mørk med for vestjyderne, ligesom endnu en nordmand, nytilkomne Live Rushfeldt Deila, kan få debut.

Den anden semifinale står mellem Viborg og Nykøbing Falster. Vinderne af semifinalerne mødes i finalen lørdag. Team Esbjerg har vundet pokalturneringen de sidste to år.