Dansker-scoring sender Jets på sejrskurs: Ehlers kom på tavlen mod Arizona

Det var sæsonscoring nummer ni, der natten til onsdag blev sat ind af 27-årige Nikolaj Ehlers.Profimedia
Med kampens åbningsmål var Nikolaj Ehlers stærkt medvirkende til, at Winnipeg Jets natten til onsdag dansk tid besejrede Arizona Coyotes 2-1 i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Winnipeg Jets ligger aktuelt til at klemme sig med i slutspillet.

Men flere hold ligger ikke langt efter, og alle sejre er derfor vigtige i Jets' bestræbelser på at gå videre til slutspillet.

Allerede efter godt og vel fire minutters spil i første periode var Nikolaj Ehlers på pletten i opgøret med scoringen til 1-0.

Lidt over syv minutter senere gjorde Adam Lowry det til 2-0. Dermed havde Jets et godt udgangspunkt før de sidste to perioder.

I anden periode lagde Arizona Coyotes et stort pres på Jets med 18 afslutninger mod tre.

Det lykkedes da også Barrett Hayton at få reduceret til 1-2.

Men i tredje periode holdt Jets stand og skaffede sig sejren.

Andre danskere var også i aktion natten til onsdag.

Frederik Andersen passede målet, da Carolina Hurricanes vandt 3-2 mod New York Rangers. Danskeren lavede 29 redninger.

Også Oliver Bjorkstrand var på isen, da Seattle Kraken slog Dallas Stars 5-4. Danskeren lavede dog hverken mål eller assister.

Derudover var Mads Søgaard i målet i Ottawa Senators' 1-2-nederlag til Boston Bruins.