Capitals vinder målrig kamp over Devils: Ovechkin nærmer sig scoringsrekorden

Washington-jubel efter en scoring
Washington-jubel efter en scoringPhoto by BRUCE BENNETT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Alexander Ovechkin rykkede tættere på en legendarisk rekord, sat af Wayne ”The Great One” Gretzky. Russeren er nu 70 mål fra at tangere Gretzkys rekord på 894 mål i NHL.

Nattens kamp mellem New Jersey Devils og Washington Capitals, blev noget af en rutchebanetur. Gæsterne fra hovedstaden vandt 6-4, efter periodecifrene (3-0, 0-4, 3-0).

Connor McMichael scorede det afgørende mål tidligt i tredje periode, og Hunter Shepard havde 18 redninger i sin NHL-debut for Washington Capitals.

Tyler Toffoli scorede to gange for New Jersey, og Jack Hughes tilføjede tre assists.

Hughes er topscorer i NHL med 17 point, heraf fire mål. Hjemmeholdet skiftede målmand efter første periode, hvor Vitek Vanecek erstattede Akira Schmid efter første periode. Schmid havde fem redninger, og Vanecek havde 14.

Washington bragte sig foran 3-0 i første periode på mål af Anthony Mantha, Dylan Strome og Sonny Milano.

Kampens sidste mål blev sat ind af Ovechkin, i en situation hor Devils havde trukket målmanden ud.