Blackhawks gør klar til Bedard: Trader sig til Taylor Hall og Nick Foligno

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Blackhawks gør klar til Bedard: Trader sig til Taylor Hall og Nick Foligno
Taylor Hall skal hjælpe med at udvikle Connor Bedard
Taylor Hall skal hjælpe med at udvikle Connor Bedard
Profimedia
Den tidligere mest værdifulde spiller i NHL, Taylor Hall, blev hentet til Chicago mandag, inden Blackhawks forventes at vælge teenagestjernen Connor Bedard som NHL-draftens førstevalg.

Hall og forwarden Nick Foligno gik til Blackhawks fra Boston Bruins i bytte for forsvarsspillerne Ian Mitchell og Alec Regula.

Handlen giver Bruins plads i lønningsposen og giver en veteran på venstre wing i form af Hall, som kan spille sammen med Bedard, der anses for at være et af de bedste talenter i årtier forud for NHL-draften, der afvikles natten til torsdag dansk tid.

Hall, en 31-årig canadier, har to sæsoner tilbage af en fireårig aftale, der blev underskrevet i 2021. Han scorede 16 mål og lagde op til 20 andre i løbet af 61 kampe for Boston i den forgangne sæson, mens han også scorede fem mål i syv Stanley Cup-slutspilskampe.

"Vi er glade for at kunne tilføje spillere af Nicks og Taylors kaliber," siger Blackhawks' general manager, Kyle Davidson.

"De to bringer et væld af erfaring og lederskab, som ikke kun vil styrke vores angrebsgruppe, men hjælpe med udviklingen af hele vores trup."

Hall bør kunne hjælpe 17-årige Bedard med at tilpasse sig NHL på og uden for isen, da han selv var førstevalget i draften i 2010 af Edmonton Oilers.

Bedard førte Canada til sejr ved junior-VM i 2022 og 2023 og blev kåret til MVP ved dette års turnering, og han var topscorer i canadisk juniorhockey i den forgangne sæson med 71 mål og 72 assists i 57 kampe for Regina Pats.

Hall har scoret 264 mål i 822 NHL-kampe for Edmonton, New Jersey, Arizona, Buffalo og Boston plus 14 mål i 39 playoff-kampe.

I 2018 vandt han Hart Trophy som NHL MVP efter at have scoret 39 mål og assisteret ved 54 andre for at hjælpe New Jersey med at nå slutspillet for første gang siden 2012.