Nye kontrakter i Metal Ligaen: Solid back ankommer til Odense Bulldogs

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nye kontrakter i Metal Ligaen: Solid back ankommer til Odense Bulldogs

Justin Hamonic er ny mand i Bulldogs-trøjen
Justin Hamonic er ny mand i Bulldogs-trøjenOdense Bulldogs
Mens Esbjerg kan glæde sig over forlængelsen med Oliver Kjær, Rungsted over at målmændene er på plads, lander der en stærk canadier i den fynske hovedstad.

Klubberne i den bedste danske liga har haft travlt på kontorgangene, her dagen før VM starter.

Esbjerg meldte ud at de har forlænget kontrakten med Oliver Kjær, der leverede en fremragende sæson senest.

“Esbjerg er stedet for mig. Jeg er esbjergenser og trives her i Esbjerg. Og så er Esbjerg Energy stedet, hvor jeg kan fortsætte min udvikling som ishockeyspiller”, udtaler Kjær til klubbens hjemmeside i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

Ambitionerne er også helt klare for den kommende sæson.

“Min ambition er klar. Jeg vil vinde. Det betyder ikke bare, at vi som hold igen skal i semifinaleserien, som holdet er kommet i de seneste sæsoner. Vi skal et skridt videre, videre til finaleserien i den kommende sæson. Målet er guldmedaljerne og de tilhørende guldhjelme. Hverken mere eller mindre", fortsætter 22-årige Oliver Kjær.

Vestpå i Odense har man præsenteret canadieren Justin Hamonic, som kommer til fra norsk ishockey. 11 AHL-kampe står der blandt andet på CV’et hos Hamonic, der får følgende skudsmål med fra head coach Paul Thompson i Odense Bulldogs.

“Justin Hamonic er en stærk højreorienteret back med en god størrelse, stor fart og mobilitet. Han er rigtig svær at spille overfor og vinder mange af nærkampene og duellerne foran målet. Han er en naturlig leder og kæmper for holdet, hvor han altid går forrest”, siger Thompson til klubbens hjemmeside.

Slutteligt har Rungsted Seier Capital deres målmandsduo på plads for den kommende sæson. Svenske Oskar Östlund fortsætter i klubben og får hjælp fra Magnus Wullf, der kommer til fra Rødovre.

Östlund kom til Rungsted i løbet af sæsonen og leveret en fornemt slutspil, med en redningsprocent på 93,5.

Sportschef Morten Hagen siger i en pressemeddelelse om duoen.

“I Oskar har vi fået en målmand der kan stå på et højt niveau, og med Magnus som back-up har vi fået en sulten og ung spiller, der vil arbejde hårdt for at tilkæmpe sig spilletid”.