Spillerkarrusellen i Metal Ligaen: Brødre genforenes i Esbjerg og Rødovre har målmænd klar

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spillerkarrusellen i Metal Ligaen: Brødre genforenes i Esbjerg og Rødovre har målmænd klar

Brødrene Bjerrum bliver samlet i det vestjyske næste sæson.
Brødrene Bjerrum bliver samlet i det vestjyske næste sæson.www.esbjergenergy.dk
Klubberne i landets bedste række begynder så småt at få styr på deres danske spillere inden den kommende sæson.

I Esbjerg bliver der endnu en Bjerrum på holdkortet i den kommende sæson. Frederik Bjerrum støder til Esbjerg fra Rungsted Seier Capital. I samme ombæring har storebror Rasmus Bjerrum forlænget sin kontrakt med vestjyderne.

Frederik Bjerrum, var hårdt plaget af skader i sidste sæson, men nåede alligevel at lave seks point i syv slutspilskampe for nordsjællanderne.

“De er jo selvsagt begge lokale med en opvækst i Esbjerg Ishockey Klub, og begge har erfaringer med fra andre klubber. Vi har set, hvor dygtig Rasmus har været til at benytte læringen fra andre steder efter hjemkomsten og det håber og tror jeg også, at Frederik formår” siger Esbjerg-træner Jason Jaspers i en pressemeddelelse.

Også i Rødovre Mighty Bulls har man været fremme med pennen. Målmandsduoen er på plads, efter at William Rørth har forlænget sin kontrakt og David Grubak er kommet til fra Rungsted.

“Vi er utrolig glade for at William har valgt at fortsætte hos os. Han er en spiller med ægte Rødovre DNA, med en formidabel reaktionsevne og har udviklet sig sæson efter sæson”, siger cheftræner Olaf Eller om Rørth i en pressemeddelelse, inden han også giver nytilkomne Grubak et par ord med på vejen: “Det er med stor glæde at det er lykkedes os at hente David Grubak. Med David har vi fået en målmand, som over de sidste tre sæsoner har spillet ca. 20 kampe pr sæson med en imponerende redningsprocent på lige over 90. David er ligeledes en ung ambitiøs og træningsvillig målmand, som er vant til at levere på et højt niveau”.

Endelig har klubmanden Daniel Kønig Hansen forlænget sin kontrakt med SønderjyskE for den kommende sæson. 

Backen, der i sidste sæson rundede 500 kampe for holdet fra Vojens, går dermed ind i sin 13. sæson med klubben.

“Jeg er glad for at kunne fortsætte i SønderjyskE." Jeg synes, at der er gang i mange spændende ting, både med truppen, men også omkring holdet og omkring træningen. Lige nu får den fuld gas i træningslokalet frem mod den kommende sæson, som jeg virkelig ser frem til”, udtaler Køning Hansen i en pressemeddelelse i forbindelse med kontraktforlængelsen.